< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2.dönem konuları yok (2. sayfa)

-
-
Hocam geometriden sanırım bir şey kalkmadı bildiğim kadarıyla ayt geometri 11.sınıfta anlatılıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Analitik 2. Dönem değil miydi mezun olunca unutuyor insan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çember analitiği olmaz sadece arkadaşlar
"matematikte limit türev integral çember analitiği konuları
fizikte doppler olayı ve sonrasındaki konular
kimyada alkanlar ve sonrası
biyolojide oksijenli solunum ve sonrası 2.dönem konularını oluşturuyor"
Şu konuların kalktığı söyleniyor
kaynak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarterbat -- 10 Şubat 2023; 12:26:21 >
1.Türev
2. Limit
3. İntegral
4. Belirsiz integral
5. Belirli İntegral
6. Çemberin Analitik İncelenmesi
Ayt mat 2. Dönem konulari
Doğru valla
Sanki öğrenciler konuları müfredat kapsamında öğreniyor. Mesele sınava 3-4 ay kalmışken birilerinin başını sokacak evi bile olmaması. Burada yapılacak şey sınav tarihini ertelemektir. Üniversitelerin açılması Eylül öncesinde olmuyor. Sınavın Temmuz ayına ertelenmesi hiçbir sorun yaratmaz. Gerekirse üniversiteler 1 ay geç başlar.
-
MEB'in çizelgesini bulsak orada yazıyordur bence
Edebiyat 2.dönem konuları bilen var mı arkadaşlar
Bence sınavı da ertelerler hocam yoksa depremzede öğrencilere yine haksızlık olur
bence ikinci dönem okulların açılmaması lazım. sınav da ertelensin. 10 ildeki insanlar canının derdinde anası ölmüş babası ölmüş. sıcak evinde anasının kollarında yaşyan adamla aynı sınava girmesi hem fırsat eşitliğine hem vicdana aykırı.
-
lti de 2 fasikül (acil apotemi )+ 2 soru bankası bitirmiştim eayım bir de haberi görünce şoka girdim
-
muhtemelen olacak senaryo
Benim de sağlam kalem lti idi.
Sağlık olsun be hocam, belki oradaki bir kaç kişinin içi rahatlar. Diğer konuları da daha sağlamlaştırırız.
Bu sınav şeylerini konuşmak yerine farklı şeyler yapabiliyor olmak isterdim, mecbur mezun olunca tek hayatım ders olmak zorunda.
-
Valla konu eksiği olanlar için iyi oldu da. Diğerlerinin emeği gitti.
Ben sınavın zor olacağını da düşünmüyorum artık. Yine depremzedeler için 2020'nin biraz üstü yaparlar bence.
ben de hocam . böyle bi dönemde yks ile alakalı konu açarken bile vicdan azabı duyuyorum ancak aylardır psikolojik sıkıntı yaşıyorum sınav yüzünden , bu yıl kesin girmem lazım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X