Şimdi Ara

2.dönem açığa geçmek hakkında sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2.dönem açığa geçmek istiyorum ama kararsızım ve sorularım var:

1- Kaç tane sınava giriyoruz?
    2- 9,10,11 de kaldığımız derslerden muaf oluyormuyuz? (9 ve 10da biyoloji ve mattan kaldım, 11de de mattan kalmıştım)
    3- Bazı açığa geçenler üniversiteyi kazansa dahi açıktan mezun olamama gibi durumlarla karşılaştığı söyleniyor. Doğru mu bu?

Yardımcı olursanız sevinirim.

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene gecmiştim açıga obp 7 8 puan yükselmişti. Kaldığım ders yoktu benim ama onları mezun olana kadar vermen gerekiyor

• Dil bilgisi kesin vermen gerekiyor diğerlerini kredin tuttugun takdirde vermesende olur obp acisinsan versen iyi olur yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertz9

Geçen sene gecmiştim açıga obp 7 8 puan yükselmişti. Kaldığım ders yoktu benim ama onları mezun olana kadar vermen gerekiyor

Hocam genel obp mi arttı o kadar

• 1-Normalde 1 tane

2-Bildiğim kadarıyla hayır

3-Lise hayatın boyunca açık-normal fark etmez toplam 8 dönem zorunlu bekleyeceksin

Salı günü son gün. Bende geçmeyi düşünüyorum okuldan belge vs. almak gerekiyormu?

• Mertz9 kullanıcısına yanıt
    obp nasıl o kadar yükseliyor? benim obp şuan 67. diğer dönemi 100 almış olarak hesapladığımda en fazla 71 civarı oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Can Lp kullanıcısına yanıt
    saolun hocam. okuldan belge almaya gerek yok diye biliyorum. il veya ilçe halk eğitim merkezine gitmen lazım. detaylar burada yazıyor.http://aol.meb.gov.tr/kitap_kilavuz/2017_2018_AOL_II_donem_ilk_kayit_kilavuzu.pdf
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.