Şimdi Ara

2 dakka önce kekurikekukaka kestim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende kestim Maneste hazır topic açılmışken yazayım bare ama bana ilginç olan birşey geldi. Aynı anda 2 tane Kekurikekukaka çıkmış.
  • geçmiş olsun geçirenler saolsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: AreaOfEffect

Bende kestim Maneste hazır topic açılmışken yazayım bare ama bana ilginç olan birşey geldi. Aynı anda 2 tane Kekurikekukaka çıkmış.

o nsl oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: _OxxO_

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mc_emrah

quote:

quote:

SÖYLESEM Mİ

SAAT TAM OLARAK 14:44 DİES 1

AMA ONU KİMSEYE KAPTIRMAM BENİMDİR ZATEN 2 TANE VURDUM İNDİ AŞAĞI

bu saat doğru mu?eğer doğruysa kutu bende artık

2.denememde dies 1 e girdi çok sevinçliyim kekurikukakaka kescem

KAPTIRMAM ONU KİMSEYEE
    BİDE HESAPLARIMA GÖRE AKŞAM 22:45 CİVARI ÇIKÇAK BELKİDE DAHA ERKEN BEN ONU GÖRDÜĞÜMDE 14:44 DÜ

bende
    %15 i garanti zaten kalanı da bi thrustlık iş ve kutu bende

bu boss bozuntusu glyptodont la aynı zamanda çıkmıyomuydu?tam önümde çıktı glyp. heycanlandım birden

hayır bu gerçekten yanlış doğruda olabilir ama o yeşil dev çıktığında magenin biri onu kesmeye çalışıyodu bende orda kekurikekukakayı arıyodum nerdeyse tüm maradona baktım yok

• Bende MANES 3 te 2006.7.7 2:51:33 tarihinde Kekurikekukaka kestim hatta clana haber verdim arkadaşta kestim diyor Arrow çıkmış hatta Yemin bile ediyor bende kestim hatta ss bile var, nasıl olurda 2 tane Kekurikekukaka çıkar?

2 dakka önce kekurikekukaka kestim

Zaten i*ne koxpçunun biri gitti party attı ama giden half-plate di, ya Kekuri ring ya da belt çıksaydı ben o telaşla hemen tıklardım ya ona gitseydi Zaten ks de yaptı. . .

Ben civcivin birini kasıyordum o sırada sürekli z r ile yayla kesiyordum o sırada bi baktım yukarıda Kekurikekukaka yazıyor hemen gittim silah değiştirdim sağlam da vuruyor bayağı da canı var ben onu dandik bişey zannediyodum Bana o Lycanlara yakın yerde çıktı (Sulu yer varya), diğer arkadaşta da Kecoon Fighter'ların orada çıkmış. . .

İsteyenler 8 saat sayabilir bakın ben saati de veriyorum zaten o 8 saat çoktan geçmiş bi' 8 saat daha sayın tüm serverları dolaşın belki çıkar. . . (3 saat sonra sanırım. . .)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AreaOfEffect -- 8 Temmuz 2006; 16:34:38 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

SÖYLESEM Mİ

SAAT TAM OLARAK 14:44 DİES 1

AMA ONU KİMSEYE KAPTIRMAM BENİMDİR ZATEN 2 TANE VURDUM İNDİ AŞAĞI

bu saat doğru mu?eğer doğruysa kutu bende artık

2.denememde dies 1 e girdi çok sevinçliyim kekurikukakaka kescem

KAPTIRMAM ONU KİMSEYEE
    BİDE HESAPLARIMA GÖRE AKŞAM 22:45 CİVARI ÇIKÇAK BELKİDE DAHA ERKEN BEN ONU GÖRDÜĞÜMDE 14:44 DÜ

bende
    %15 i garanti zaten kalanı da bi thrustlık iş ve kutu bende

bu boss bozuntusu glyptodont la aynı zamanda çıkmıyomuydu?tam önümde çıktı glyp. heycanlandım birden

hayır bu gerçekten yanlış doğruda olabilir ama o yeşil dev çıktığında magenin biri onu kesmeye çalışıyodu bende orda kekurikekukakayı arıyodum nerdeyse tüm maradona baktım yok

onlinemısın şu an d1 de?

• beni kasdediyosan giremiyorum
    non-premium

acayip uyku abstırdı haa dün sabahtan beri bu sandalye bi tarafıma yapıştı felç oldum burda sırtımda sandalyenin izleri çıkmaya başladı uyursam uyanamam diye korkuyom o vakitte dayanmaya çalışcam gece 22:00 da herkezi dies 1 maradon en soldaki kecoon warior slotunda görmek isterim ama sadece izlemek için çünkü çok hızlıyımdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameoweR31 -- 9 Temmuz 2006; 16:19:35 >
  • quote:

beni kasdediyosan giremiyorum
    non-premium

acayip uyku abstırdı haa dün sabahtan beri bu sandalye bi tarafıma yapıştı felç oldum burda sırtımda sandalyenin izleri çıkmaya başladı uyursam uyanamam diye korkuyom o vakitte dayanmaya çalışcam gece 22:00 da herkezi dies 1 maradon en soldaki kecoon warior slotunda görmek isterim ama sadece izlemek için çünkü çok hızlıyımdır

çok doldu burası ya ama hepsi n00b 40lvllıklariğiü

edit: 40 lvllık adam elinde +4 md si war bana kafa tutuyo kutu benim olcak diye yok diilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ße®k -- 8 Temmuz 2006; 16:27:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hethunter2323

geçmiş olsun geçirenler saolsun

söylücek başka bişey bulamadın mı

• quote:

Bende kestim Maneste hazır topic açılmışken yazayım bare ama bana ilginç olan birşey geldi. Aynı anda 2 tane Kekurikekukaka çıkmış.

Aynı server oldugundan emın mısın??

Aynı anda cıkabılır ama aynı serverda snmam..
  • quote:

http://image01.yuklet.com/goster.php?resim=a25ff875-bekleme.JPG&zoo=3

toplanıyorlar

uğraşma derim ben sana kutu benim ama nese madem ks yapcan illa...o zaman sana kutu banada kekuri ring düşmicek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ße®k -- 8 Temmuz 2006; 16:34:45 >

• sen onu gördüğünde fatiha okursun

ordan ayrılma girmeye çalışıyorum alcam kutunu
    girdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameoweR31 -- 9 Temmuz 2006; 16:37:18 >
  • quote:

sen onu gördüğünde fatiha okursun

arena da kazanan alsın bari bossu böle 2mizede çıkmıycak bişi
    tabi yermi arena ya gelmek?

• quote:

Bende MANES 3 te 2006.7.7 2:51:33 tarihinde Kekurikekukaka kestim hatta clana haber verdim arkadaşta kestim diyor Arrow çıkmış hatta Yemin bile ediyor bende kestim hatta ss bile var, nasıl olurda 2 tane Kekurikekukaka çıkar?

Zaten i*ne koxpçunun biri gitti party attı ama giden half-plate di, ya Kekuri ring ya da belt çıksaydı ben o telaşla hemen tıklardım ya ona gitseydi Zaten ks de yaptı. . .

Ben civcivin birini kasıyordum o sırada sürekli z r ile yayla kesiyordum o sırada bi baktım yukarıda Kekurikekukaka yazıyor hemen gittim silah değiştirdim sağlam da vuruyor bayağı da canı var ben onu dandik bişey zannediyodum Bana o Lycanlara yakın yerde çıktı (Sulu yer varya), diğer arkadaşta da Kecoon Fighter'ların orada çıkmış. . .

İsteyenler 8 saat sayabilir bakın ben saati de veriyorum zaten o 8 saat çoktan geçmiş bi' 8 saat daha sayın tüm serverları dolaşın belki çıkar. . . (3 saat sonra sanırım. . .)

area senin kişisel iletinde bırakın bu oyunu fln fln yazıyo sen bırakmadınmı oyunu hala yorum yapıyosun ?

• quote:

Orjinalden alıntı: destructive

quote:

Bende MANES 3 te 2006.7.7 2:51:33 tarihinde Kekurikekukaka kestim hatta clana haber verdim arkadaşta kestim diyor Arrow çıkmış hatta Yemin bile ediyor bende kestim hatta ss bile var, nasıl olurda 2 tane Kekurikekukaka çıkar?

area senin kişisel iletinde bırakın bu oyunu fln fln yazıyo sen bırakmadınmı oyunu hala yorum yapıyosun ?

Evet bıraktım arada sırada giriyorum nadir manes açıldı diye gireyim dedim CaZiBe'yle ortak char kasıyoruz. . . Eskisi gibi değil ama bu aralar bazı sebeplerden dolayı yeniden başladım ama 1 ay gibi bir süreyle oyuna neredeyse hiç girmedim İmzayı değiştireceğim sadece oyunu bıraktığımı belirten kısmını

• quote:

sen onu gördüğünde fatiha okursun

girdim

çalış da gel

edit: bi de kaçıyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ße®k -- 8 Temmuz 2006; 17:00:39 >

• artis ben dc yedim ordaki muharrem i bana bırak
    felç oldum burda uyukluyom off ne kötü şey lan bu knight amerikan işkencesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameoweR31 -- 9 Temmuz 2006; 17:05:02 >
  • quote:

artis ben dc yedim ordaki muharrem i bana bırak

hala artis diyosun bekaç kere aldım aşşaı seni3 e tek alamıyosunuz benio adamın da thrustlık canı war sadece

• quote:

Orjinalden alıntı: CaZiBe

tek başına kestiysen ks siz cıkması lasımdı

şansına küs be hajı

ne alakası var arkadaşım bende tek başıma kestim banada boş çıktı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.