Bildirim
2 cd li oyunları cd siz çalıştırma
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
virtual driver diye bir program var cd deki dosyaları bu programa atıyorsun oyunu çalıştırmadan önce programı çalıştırıyorsun oyunda cd yi sürücüye takıldı sanıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 12 Ocak 2007; 19:11:37 > -
nero(başka bir iso maker programı da olur) ile cd'lerin iso'larını oluştur, daha sonra bu dosyaları daemon tools'a mount et... -
program kullanmadan olmazmı acaba
bazı int cafelerde programsız yapıyorlar o dediginizi -
Programsız istiyorsan her oyun için ayrı ayrı "no cd" denen yamalardan bulmalısın. Örneğin "vice city no cd" gibi ara Google'da. Hemen her oyunun no cd yaması bulunabiliyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: caadas
Programsız istiyorsan her oyun için ayrı ayrı "no cd" denen yamalardan bulmalısın. Örneğin "vice city no cd" gibi ara Google'da. Hemen her oyunun no cd yaması bulunabiliyor.
saolasın -
Ortalık Crak kaynıyor... -
quote:
Orjinalden alıntı: kanuni001
Ortalık Crak kaynıyor...
ilk defa duyuyorum crak kelimesini
ben crack duymuştum yada yanlış biliyom
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X