Bildirim
2 bin liraya kadar telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bende bu iki cihaz arasında kalmıştım note 4 aldım -
ikisi de iyi telefonlar ve iki telefon da sahibi kolay kolay üzmez. Parmak izi okuyucusu çok da işlevsel değil bence parmağını yukarıdan aşağı dogru sürüklemen gerekiyor falan. Yine de karar senin z3 ün indirime falan girmesini bekliyorum fiyatı düşşe edineceğim bir adet -
Ikisi arasinda Z3 tabiki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Zero0o
ikisi de iyi telefonlar ve iki telefon da sahibi kolay kolay üzmez. Parmak izi okuyucusu çok da işlevsel değil bence parmağını yukarıdan aşağı dogru sürüklemen gerekiyor falan. Yine de karar senin z3 ün indirime falan girmesini bekliyorum fiyatı düşşe edineceğim bir adet
Z5 in ocak gibi ülkemize geleceği söyleniyor şu sıralar z3 un fiyatı düşecek gibi görünmüyor
Bana kalirsa biraz daha bekle baya telefon tanitiliyo bu fuarda
Fiyatlar yakinda duser gibi geliyo ama dolar kuru da yuksekbakalim ne olucak
quote:
Orijinalden alıntı: mobiluzman26
Bana kalirsa biraz daha bekle baya telefon tanitiliyo bu fuarda
Fiyatlar yakinda duser gibi geliyo ama dolar kuru da yuksekbakalim ne olucak
xperia z5 açıklanmasını bekliyordum fiyat düşer belki diye ama ohoo daha türkiyeye gelecekte z3 düşecek alacaksak bence şimdi almalıyız. dolar kuru yüksek evet ama düşecek gibide değil kasımda seçim var. seçimden sonra 5 lira olur artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lurn -- 5 Eylül 2015; 16:01:35 > -
Bence biraz bekle z5 yada z5 premium yada z5c al
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Note 4 ilk önceliğiniz olnalı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İkiside gayet iyi.Genellikle samsung önermem ama note serisi gayet iyi ve başarılı.Tercih senin ikiside üzmez keyfine göre seç.Ha ben olsam z3 seçerdim.Ya da htc desire eye.
Dostum limitine göre Z3 veya LG G4 uzun süre işini görecektir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X