Şimdi Ara

2 ayrı adsl tek bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1. eternette vpn baglantılı adsl kullanıyoruz
    2. eternette normal adsl kullanuyoruz.

aynıo anda hem vpn baglantılı adsl hemde normal adsl kullanmak istiyoruz bunu için 2 tane eternetimiz var 2sinide bagladık fakat vpn kullandıgımızda internet kullanamıyoruz internet kullandıgımızda vpn kullanamıyoruz ama belirli bir süre içerisinde (30 sn. vb.) 1. nolu eternetten baglı isek (vpn) ona baglı tüm işlemleri yapabiliyoruz.2 . eternete (normal adsl) geçmek istedigimizde 1, 2 denemede baglanıyoruz fakat bu seferde vpn düşüyorr

hem internet hemde vpn i aynı anda nasıl kullana biliriz ?

Not:Vpn için ip no :192.168.1.1

Adsl :192.168.2.1

Bütün işletim sisteminde çalışabilriz

• arkadaşlar ail bi cevap ver
    n lütfen
  • Kullanım amacınızida yazarmisiniz böyle yapmanizin merak ettim, su an yazdığını anlamaya calisiyorum,,,
  • Tek ethernetle kartiyla bağlandığınızda vpn ile neden internet kullanamayasini ki onu çözemedim ?
  • iki kabloyu bir switch üzerine bağlayıp, tek kabloyla tek ethernet jakına girerek denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufhazerhan
    1. eternette vpn baglantılı adsl kullanıyoruz
    2. eternette normal adsl kullanuyoruz.
    hem internet hemde vpn i aynı anda nasıl kullana biliriz ?
    Not:Vpn için ip no :192.168.1.1
    Adsl :192.168.2.1

Merhaba,
    IP alım işlemi otomatik mi gerçekleşiyor? Eğer her iki bağlantıda IP otomatik alınıyor ise her ikisnde de ağ geçidi tanımlı olacağından sıkıntı çıkabilir. VPN bağlantısında ağ geçidi girmeden sabit IP verme şansınız var mı?
  • Arkadaşalr kullanım amacım bir iş yerinde daha dogrusu telekomun call centerinde 2 adet modem var bunun biri sadece telekomun ip si olan sitelere giriyor diğeri ise normal bildigmiz interent bfakat telekomun olan modem takılı oldgunda sadece ve sadece telekoma zin veriyor diğerlerini engelliyor bizde tane ethernet taktık fakat bu seferde bahsettigim gibi telekom işlemi yaparken internet kesilior internettykende telekom :S bize 2 hattıda tek bilgisayarda ullandıracak bir sistem lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • acill arkadaşlar lütfenn :( :( :(
  • önerdiginiz bi program warmı :S _?
  • Netsetman isimli programla 2 ayrı kartı 2 ayrı profil olarak oluşturup, kullanmayı deneyin. Büyük ihtimal hallolur
  • Nasıl Kullanacaz internete girmek istedigimizde bi profili diğerinde 1 profilimi açacaz :S
  • 2 Ağ kartına 2 ayrı profil yaratacaksınız. Değişmek istediğinizde de ikonuna tıklayıp profiller arası geçiş yapacaksınız. Olay basit, kullanımı da pratik. Deneyin

2 ayrı adsl tek bilgisayar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.