Şimdi Ara

2 aylık samsung galaxy s2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 aylık samsung galaxy s2. Kozmik olarak 10/9. Ekran kozmik olarak 10/10 hiç bir sıkıntı yok. Cihaz Türkiye'de kayıtlıdır. Sahibinden üzerinden %10 ile get açılır. Imei klonlamaya karşı ve herhangi bir şekilde iade kabul edilmez. Ürün geldiğinde açıp kontrol edersiniz bir sıkıntı varsa rapor tutturarak geri yollarsınız. Onun dışında 1 gün sonra bu üründe sorun var denilirse kimse kusura bakmasın. Ürün Kıbrıstan alınmıştır. Kulaklığını ve usb kablosunu çantamla birlikte kaybettim, onun için yanında sadece şarj makinesi var ama diğer aparatlar ucuz şeyler. Yanında Moshi marka bir kılıf vereceğim. Fiyat olarak 1.000 tl düşünüyorum. Fotoğraf isteyen olursa yüklerim rengi siyahtır. Mersin'de elden teslim yapabilirim ocak sonunda ancak çünkü şu anda kıbrıstayım. Onun dışında bir sorunuz varsa forumdan mesaj atabilirsiniz. HTC Sensation XE ile takas düşünebilirim onun dışında düşünmüyorum.

Fiyat : 1.000 tl
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

• sahibinden yerine sanal pazardan açamazmısınız ilanı? orada komisyon %5 çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: solasguitarra

sahibinden yerine sanal pazardan açamazmısınız ilanı? orada komisyon %5 çünkü.

Açabilirim benim için problem değil. Mersin'de elden teslimde yapabilirim. Fakat şu anda Kıbrıstayım hafta sonu Türkiye'ye döneceğim bir aksilik olmaz ise. ( Rauf Denktaş'ın ölümü ile sınavlarda erteleme olmazsa)
  • günceldir. Satış Hafta sonundan sonra geçerlidir. Henüz Türkiye'ye dönmediğim için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY NOTE 1 HAFTALIK..
    13 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY NOTE 3 [ANA KONU]
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.