Bildirim
2 ayakkabi arasinda kaldim yardim !!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sorma bile sağdakini al _____________________________ -
Sağdaki,Polo :) _____________________________ -
sağdaki tabikiquote:
Orijinalden alıntı: JensenAckles
Sağdaki,Polo :)_____________________________ 
People are born free
life chained forever NBC
-
Polo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kesinlikle Polo.quote:
Orijinalden alıntı: sweetnothing
Polo_____________________________ -
-
polonun o modelini kullandim acayip genisliyo ayakkabi bi zamandan sonra yan basmak zorunda kalirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Soru mu bu ? sağdaki fena. _____________________________ Bakma bana öyle derin,işim olmaz senle benim..
#DirenGeziParkı. -
çöp ikiside
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Voiton laulut soi ainiaan! -
polo daha şık ama polo ayakkabıda rezalettir 2 ay sonra parçalanırsa şaşırmaquote:
Orijinalden alıntı: quantumfluctuations
çöp ikiside
polo daha şık ama polo ayakkabıda rezalettir 2 ay sonra parçalanırsa şaşırma
Alıntıları Göster_____________________________ -
-
-
polonun tipi güzel ama ben geçen sene almıştım çok kötüydü hiç rahat değil bence poloyu denemeden alma derimquote:
Orijinalden alıntı: KralCıplak
Polo daha zarif_____________________________ Get up Stand up Don't give up the FIGHT -
NB rahattir ama polo daha güzel. Lakin bir süre sonra ilk aldiginki gibi olmayacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sağdakinin link alabilirmiyim?quote:
Orijinalden alıntı: KralCıplak
Polo daha zarif_____________________________ -
polo güzeldir ama new balance nin üstüne ayakkabı yoktr rahatlıkta onu giydikten sonra başka ayakkabı giyemez oldum o ayakkabıyı alquote:
Orijinalden alıntı: Yaşayan Canlı
NB rahattir ama polo daha güzel. Lakin bir süre sonra ilk aldiginki gibi olmayacak.
begenmezsen burdayım istediğini söyle emin olabilirsin ayakkabının kalitesine
_____________________________ TÜRK

-
-
_____________________________ Intel i5 6600K @3.5Ghz to 3.9Ghz Turbo Boost | MSI Z170A Gaming M5 LGA1151 | Evga GeForce GTX 1070 SuperClocked ACX 3.0Samsung EVO 850 V-NAND 500GB M.2 SSD |Seagate ST2000DM001 2TB 3.5" HDD | Noctua NH-D15 CoolerNZXT H440 ATX Mid Tower | Kingston HyperXFury 2x8(16GB) 2400Mhz DDR4 | Evga SuperNova 750 G2ASUS ROG Swift PG248Q 24" 144hz 1ms G-SyncLogitech G502 Proteus SpectrumKingston HyperX Cloud 2Logitech G510
Benzer içerikler
- gümüş satılır mı
- evde fare var ne yapmalıyım
- 9 numara saç
- çalıkuşu özet uzun
- ağrı kesiciden kaç saat sonra alkol içilebilir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı