Şimdi Ara

2 AYA GEOMETRİ NASIL HALLEDİLİR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dik üçgendeyim arkadaşlar konu bitti sayılır. Eşkenar ve ikizkenarla birlikte uzun gibi geldi. sorularıma geçiyorum

1-İki ay gibi bir sürede günde 3 4 saat çalışılsa biter mi ? (6 net yapılcak şekilde)
    2-Antrenmanlarla geometri + KArekök geometri 0 + Fem simetri gidiyorum başka bir önerisi olan ?
    3-Üçgenler gibi konularda pek zorlanmadım. sizce diğer saç baş yontturan konuları çok mu ?

• her gün ortalama 100 tane soru çözersen haledebilirsin.
  • Simetri ygs geometri içindeki bütün sorular dahil anlayarak en fazla 1.5 hafta sürer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logic54

Dik üçgendeyim arkadaşlar konu bitti sayılır. Eşkenar ve ikizkenarla birlikte uzun gibi geldi. sorularıma geçiyorum

1-İki ay gibi bir sürede günde 3 4 saat çalışılsa biter mi ? (6 net yapılcak şekilde)
    2-Antrenmanlarla geometri + KArekök geometri 0 + Fem simetri gidiyorum başka bir önerisi olan ?
    3-Üçgenler gibi konularda pek zorlanmadım. sizce diğer saç baş yontturan konuları çok mu ?

Ucgenler geometrinin en onemli konusudur, dortgenleri ve analitigin icinde gecer. o yuzden ucgenleri gecistirmeden anlayarak yaparsan ozellikle paralelkenar kare dikdortgen ve analitikte zorlanmazsin

• Ben ilk simetriyi bitirdim çok ilerleme olmadı ama konuları ögrendim ordan daha sonra Fem geometri soru bankası var beyaz kapaklı onun ilk 100 sf sı üçgen kendi başıma ugraştım çok zordu sonra hoca ya çözdürdüm daha sonra dikdörtgenden felan soru çözmedim çok rahat yapabiliyorum çok şükür :) İlk başta geometri temelim 0 dı hiçbirşey bilmiyordum
  • Uygun fiyatlarda kitaplarım var bakmak isterseniz buyrun
    http://forum.donanimhaber.com/m_85982570/f_//tm.htm#85982570
  • Her gordugun yerden orta kenar veya dik ciz o xmn tammdir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 ayda ayt biter mi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.