Bildirim
2 ay Tivibu Web Maxi Plus Paket Hediye!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: eragon_bjk
Tivibu.com.tr Yenilendi! Üstelik 2 ay Tivibu Web Maxi Plus Paket Hediye!
kampanya yeni üye olacaklar içinmiş.
Mail adresinize kod yolluyorlar. Kodu websiteye girince yeni bir sayfa açılıyor. Fakat söylenen gibi ücretsiz değil. Paket seçim yapmamız isteniyor. En ucuz paket 4.00 TL -
1 haftadır kullanıyorum 2 ay boyunca ücretsiz 4 lira falan değil... Gayet de güzel olmuş Tekrar izle ve Seç izle servislerinde Güzel filmler var. -
kampanya kodu geldi bu kodu nerden girecem -
Garanti bankası da yapmışdı
o kampayadan almıştım kodu
tivibu üyeliğimi iptal ettirip tekrar kod ile üye oldum ücretsiz kullanıyorum.
2 ay sonra üyeliğinizi iptal ettirmezseniz faturalandırmaya başlarlar. -
İşlemler sırasında bir sorun oluştu, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. " diye uyarı veriyor -
banada garanti bankası yollamıştı böyle bişey 3 ay ücretsiz diye. tabii direk atlamadım bu olaya. biliyorum ki 3 ay içinde sizi otomatik olarak abone ekleyecekler.
Böyle Bedava denilen kampanyalara , özellikle bu ttnet tarafından geliyorsa çok iyi düşünmeniz gerekiyor. forumları karıştırın nedir ne degildir araştırın.
Belki arkadaşımız 2 ay ücretsiz kullanıyor ama belki çaktırmadan 12 aylik sözleşmeye dahil edilmiştir. belki biraz art niyetli yaklaşıyorum ama ttnet bu herşey beklenir.
Mesela;
belki alakası yok konuyla ama 55 TL'ye kullandıgımız net4 limitsiz paket 1 nisandan itibaren 60 TL oluyor. yani ttnet bu kafasına göre istedigi herseyi artırabiliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: shimmer
İşlemler sırasında bir sorun oluştu, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. " diye uyarı veriyor
+1
galiba 10 un üzerinde denedim hepsinde de aynısı oldu
sinir oldumkayıt falan olmuyorum
-
Evet kayıt olmuyor ama kayıt olasada paket iptal edilmiyor gene devam ediyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Smartly
Evet kayıt olmuyor ama kayıt olasada paket iptal edilmiyor gene devam ediyor
iptal işlemi için çağrı merkezini aramanız gerekiyor.
Buarada kayıt olamama sorunu hala devam ediyor.Bende de olmadı. -
bunu sadece ttnet uyelerimi kullanabiliyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: atropin
bunu sadece ttnet uyelerimi kullanabiliyor?
evet üye olunabilmesi için ttnet üyesi olmanız gerekir çünkü ücret faturaya yansıyor.Ama ttnet kullanan bir tanıdığınızın tivibu üyeliği varsa onun şifresiyle kullanabilirsiniz, çünkü kullanım olarak etkilemiyor hangi internet bağlantısı üzerinden girdiğiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X