Şimdi Ara

2 ay bedava 22 ay indirmli kullan ücretinde ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu 2 ay bedava 22 ay indirimli kullan ücretinde yalın internet fiyati olan 15tl dahilmi yani herşey dahil fiyatimi bu yoksa sadece internet kdv cartu curtu sonradan eklenir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zztrk -- 21 Haziran 2012; 11:55:10 >

• Merhaba,

Detayları aşağıda bulabilirsiniz.

• Ücretsiz Kullanım Dönemi (İlk 2 ay):
    Kampanyanın ilk 2 ayı Ücretsiz Kullanım Dönemidir. Bu süre içinde internet paketi, bağlantı ve diğer vergiler için ücret alınmaz ve internet hizmeti için gerekli olan kablosuz modem ücretsiz sunulur.
  • tamam ilk iki ay geçti zaten ben ilk iki ay dahil 4. aydayim ona göre degerlendirirseniz alttaki modem ücreti vs. baglantı ücreti nedir onlari çözemedim
  • Faturanızın net ne kadar geldiğini söyler misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzem.

tamam ilk iki ay geçti zaten ben ilk iki ay dahil 4. aydayim ona göre degerlendirirseniz alttaki modem ücreti vs. baglantı ücreti nedir onlari çözemedim

Sanırım yeni üye olduğunu ttnet'e. Bağlantı ücreti 1 kereliğine alınır.İnternet bağlatırken modem'de almışsınız onun da ücretini almış
  • quote:

Orijinalden alıntı: 53Muco

quote:

tamam ilk iki ay geçti zaten ben ilk iki ay dahil 4. aydayim ona göre degerlendirirseniz alttaki modem ücreti vs. baglantı ücreti nedir onlari çözemedim

Sanırım yeni üye olduğunu ttnet'e. Bağlantı ücreti 1 kereliğine alınır.İnternet bağlatırken modem'de almışsınız onun da ücretini almış

iyide modem ücreti her ay 2.5 tl degilmi niye ayri ekliyor ?

birazdan faturayi eklicem online işlemlere girmiyor...
    net 77 küsür geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kudy

Merhaba,

Kampanyanın ilk 2 ayı Ücretsiz Kullanım Dönemidir. Bu süre içinde internet paketi, bağlantı ve diğer vergiler için ücret alınmaz ve internet hizmeti için gerekli olan kablosuz modem ücretsiz sunulur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Merhaba,

Hocam sizin bağlantı ve modem taksitlendirilmiş 24 ay. Niye bu kadar tutmuş anlamadım.

• quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Hocam sizin bağlantı ve modem taksitlendirilmiş 24 ay. Niye bu kadar tutmuş anlamadım.

ayrica modem ücreti diye fiyat koymus oraya baglantı ücreti falan anlamadim :S deli ediyolar adami ya

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

ayrica modem ücreti diye fiyat koymus oraya baglantı ücreti falan anlamadim :S deli ediyolar adami ya

Siz en iyisi müşteri hizmetlerini arayın detaylı bir konuşma yapın,neden bu kadar yüksek geldi diye.

• bende öyle yapıcamda telde lira kalmadi mail attim onlar arasin bakalm mhni araya araya lirada kalmadi zaten hem faturaya ek ücret koyuyolar hemde telefon parası giriyor bize.
  • Ben de Türk Telekom'da çalışıyorum. Faturalarda zaman zaman yanlış düzenlemeler oluyor. Sizde de böyle olmuş olabilir. Siz modemli mi almıştınız 2 ay ücretsiz kampanyasını?
  • quote:

Ben de Türk Telekom'da çalışıyorum. Faturalarda zaman zaman yanlış düzenlemeler oluyor. Sizde de böyle olmuş olabilir. Siz modemli mi almıştınız 2 ay ücretsiz kampanyasını?

evet modem aldim ama ayda 2,5 tl taksitle oraya ayri bir modem ücreti diye yazmışlar sanırım
  • quote:

Ben de Türk Telekom'da çalışıyorum. Faturalarda zaman zaman yanlış düzenlemeler oluyor. Sizde de böyle olmuş olabilir. Siz modemli mi almıştınız 2 ay ücretsiz kampanyasını?

evet modem aldim ama ayda 2,5 tl taksitle oraya ayri bir modem ücreti diye yazmışlar sanırım

ayrica burdaki fiyatta 39.90 olarak gözüküyor internet ücreti

http://www.ttnet.com.tr/web/529-2770-1-1/tur/evde_ttnet/kampanyalar_-_dsl_kampanyalari/2_ay_ucretsiz_10_ay_indirim_kampanyasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zztrk -- 21 Haziran 2012; 11:58:55 >

• Anladım. Tamamen yanlış fatura düzenlemesi olmuş o halde. Düşüm yapılır. En yakın Türk Telekom ofisine uğramanız gerekecek ne yazık ki.
  • teşekkürler vakit ayirdiginiz için .
  • Kampanyanın ilk 2 ayı ücretsiz kullanım dönemidir. Bu süre içinde internet paketi, bağlantı ve diğer vergiler için ücret alınmaz Müşteri, ücretsiz kullanım dönemi içinde kampanyasını iade ettiği taktirde faturasına ceza yansıtılır. Kota aşımı yürürlükteki paket fiyatından hesaplanarak yansıtılır

İndirim Dönemi (3.-24 ay):

Ücretsiz Kullanım Döneminden sonraki dönem için kampanyaya dahil olunan paketin kampanyada belirtilen indirimli fiyatından ücretlendirme başlar
  • biliyorumda niye böyle olmuş diyorum
  • o fatura bir sonraki ayda düzelecek ...24 ay sabit fiyat kampanyasında müşterilerimize yanlışlıkla bağlantı taksit ücreti yanımış ama faturalar düzelecek 2 tl bağlantı ücreti eklenmiş yanlışlıkla genel bir yanlışlık var faturada bir sonraki ay fazla alınan ücretlerin düşümü yapılacak .... bununla ilgili mail yeni ulaştı elimize faturan düzelecek merak etme
  • düzeltiyorum 24 tl bağlantı ücreti birsonraki aydan düşecek ...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.