Şimdi Ara

2 Antrenman Koçun Arasında Kaldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 4-5 ay spora ara verdim taşındığım için. Eskiden gittiğim koçtan bir program istedim. Gitmeme rağmen eski oturduğum yere iki haftada bir uğrarım. Bana şu programı al 3 hafta ağır bir şekilde kendini zorlayarak yap dedi tam öyle demedi de yanına uğradığımda baya bir ağır çalıştırdı bunu uygula dedi. 2 gün yapıp bir gün dinlenme şeklinde bir program.

Program:

Bench Press 4x8
    Bench Dumbbell Flyes 4x8
    Behind The Neck Press 4x8
    Dumbbell Lateral Raise 4x8
    Lat Machine Pull Down 4x10. (Enseye)
    Cable Row Seated 4x10
    Push Down 4x10
    Standing Barbell Curl 4x10
    Leg Curl 4x10
    Hack Squats 4x10
    ABS Serbest
    Twister 4'

Şimdi başladığım yerdeki hoca ise böyle bir program olmaz her gün aynı kas grubunu çalıştıramazsın yakarsın hiç bir işe yaramaz en az 72 saat dinlendirmen gerek dedi. Kim haklı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Psikolog Prof. Dr. M.

4-5 ay spora ara verdim taşındığım için. Eskiden gittiğim koçtan bir program istedim. Gitmeme rağmen eski oturduğum yere iki haftada bir uğrarım. Bana şu programı al 3 hafta ağır bir şekilde kendini zorlayarak yap dedi tam öyle demedi de yanına uğradığımda baya bir ağır çalıştırdı bunu uygula dedi. 2 gün yapıp bir gün dinlenme şeklinde bir program.

Program:

Bench Press 4x8
    Bench Dumbbell Flyes 4x8
    Behind The Neck Press 4x8
    Dumbbell Lateral Raise 4x8
    Lat Machine Pull Down 4x10. (Enseye)
    Cable Row Seated 4x10
    Push Down 4x10
    Standing Barbell Curl 4x10
    Leg Curl 4x10
    Hack Squats 4x10
    ABS Serbest
    Twister 4'

Şimdi başladığım yerdeki hoca ise böyle bir program olmaz her gün aynı kas grubunu çalıştıramazsın yakarsın hiç bir işe yaramaz en az 72 saat dinlendirmen gerek dedi. Kim haklı?

2.

• İkinci hoca haklı. Hem ağır, kendini zorlayacaksın hem de sürekli çalışacaksın... yok böyle birşey. "Ağır çalışabilirsin, sık çalışabilirsin ama ikisini bir arada yapamazsın" diye bir laf var bu sporda.

İdeal olarak bi kas grubunu haftada 1 kez çalıştırmalısın. Çünkü diğer kas gruplarını çalıştırırken haliyle diğerleri de etkileniyo. Bi gün içinde hepsini çalıştırırsan eldekini yakarsın.

Günlere dağıt kas gruplarını

Orijinalden alıntı: Executor06

İkinci hoca haklı. Hem ağır, kendini zorlayacaksın hem de sürekli çalışacaksın... yok böyle birşey. "Ağır çalışabilirsin, sık çalışabilirsin ama ikisini bir arada yapamazsın" diye bir laf var bu sporda.

Öldürdü zaten beni. Her yerim ağrıyor.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.