Şimdi Ara

2 afk olmasına rağmen taşıdığım oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 afk olmasına rağmen taşıdığım 40-13 skorla oynadığım oyunu oyundaki diğer 2 kişinin beni beklemeden tfye girmesiyle kaybettik. Yani demem o ki; 2 kişinin yokluğuna rağmen oyun kazanılıyorken 2 kişinin varlığı oyun kaybettiriyor.

İçimi döktüm hadin görüşürüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aşilleus -- 1 Ekim 2014; 18:14:04 >

• Bi kere başıma gelmiş ve kazanmış olduğum olay çok zor çıkanlara ağır sövülür oyun esnasında.
  • 5/1 Fizz oynarken tak diye 2 kişi afk kaldı kaybettim o maçı hiç unutmayacağım adamı ekleyip tel numarası istemiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır, bir de benim içimi yakan şey tristiana oynuyorum haritada teklemediğim adam yok neden yani adc eksik 2v5 yapmak nedir? Hoş oyunda kalan herolar leonayla lee sin'di dk 42 falan lee sin oyundan düşmüştür. Leona da supp. Neyse sağlık olsun.
  • Ramazan ayında başıma gelen bir olay var adamlar 4 kişi duo girmiş bi ben tekim adamlar sahura gidiyoruz dediler sur verdiler 21 dakikada 10 skor almıştım sövmekten ağzım yamulmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aşilleus

Hayır, bir de benim içimi yakan şey tristiana oynuyorum haritada teklemediğim adam yok neden yani adc eksik 2v5 yapmak nedir? Hoş oyunda kalan herolar leonayla lee sin'di dk 42 falan lee sin oyundan düşmüştür. Leona da supp. Neyse sağlık olsun.

Oyunda çok acı var.

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: Th3 Arrow

Ramazan ayında başıma gelen bir olay var adamlar 4 kişi duo girmiş bi ben tekim adamlar sahura gidiyoruz dediler sur verdiler 21 dakikada 10 skor almıştım sövmekten ağzım yamulmuştu.

Gerçek mi la bu beterin beteri varmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.maçta lag ve oyun donuyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aşilleus

quote:

Orijinalden alıntı: Th3 Arrow

Ramazan ayında başıma gelen bir olay var adamlar 4 kişi duo girmiş bi ben tekim adamlar sahura gidiyoruz dediler sur verdiler 21 dakikada 10 skor almıştım sövmekten ağzım yamulmuştu.

Gerçek mi la bu beterin beteri varmış.

Maalesef gerçek sur verilince ne olduğunu anlamadım mal gibi kaldım .
  • aslında her zaman olabilecek bir şey değil bazen 1 kişi afk olunca bile oyun perişan oluyor rezil bir şekilde kaybedilebiliyor fakat çok istisna durumlarda 3v5 bile olabiliyor
  • Bugün bi arkadaşımla duoq girdm adam netten oynuyodu elektrikler gitmiş %131 bizde olan oyunu kaybettik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tristana tristana nası sattı

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silver elo QQ konusu okumayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.