Şimdi Ara

2 ADET APPLE MAC G4 SÜPER FİYAT...takas.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 ADET APPLE MAC G4 SÜPER FİYAT...takas.

apple mac g4 400 mhz power pc işlemci
    512 ram(2 gb a kadar artırıabilir) sdram
    80gb hdd
    cd-writer
    zip drive
    mac-osx sistemli sorunsuz.

temiz sorunsuz..kasa.. 350 ytl..

apple mac g4 350 mhz powerpc işlemci
    512 ram(2gb a kadar artırılabilir) sdram
    40 hdd
    cd-writer
    zip drive
    macos-x sistemli sorunsuz.

temiz sorunsuz kasa 300 ytl..

hertürlü pc ile elektronik ile takas olur..

klavye mouse yoktur..standart usb pc klavye mousları sorunsuz çalışmaktadır..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cathedral -- 9 Ocak 2008; 23:31:54 >

Alışveriş Yaptıklarım
    milyondabir-OZYOLDAS-öztin-Leone_510-sedoman34-seko2001-Lepotan-aytcztn-dipdiri-fatihDRM-isomu-c0d3r36-eagle555-Red Kittt-DJ MELİH-bred78-TAG Heuer - l3bron - kursattekin - TechSsoft - pAtrQw - DİCEMASTER - rex1 -Yes Sir!-baltimorro - hayabusaaa- Syn7ax - AaXRoNn - conqueror23 - empire_loups - tiger_fatherland - kachus - yunus_70 - chagall - karahan_yel - bugrascb - UltrAslan MCMV - wilcomme - Lèon - bbsaa - Rasqutin - mikropzoft - shipper - firari43 - emrah.kas - gkweb - tekkral34 - Delphi Diesel - - boymar - netten^ - alperen98 - bynedim MENEME2002 - musty578 - prosoccer_87 - yufak - eagle58 - mine_2549 - mcake± - teomanda - judastr - subzero_eren - erkantuzcu - ahmet gökgöz - cenkozgen - MOSHUNA - sumz - ve hatırlayamadıklarım..

ONLINE BİLGİSAYAR
    HER TÜRLÜ LAPTOP PARÇASI İÇİN PM ATABİLİRSİNİZ GENİŞ STOKLARIMIZLA HİZMETİNİZDEYİZ...
    ucuncuel@hotmail.com
    Mecidiye Cad. Kırçıl Sok. No:4/2 Mecidiyeköy/ İSTANBUL -0212 272 72 62
  • cevaplandı..
    Alış-Verişlerim ; cathedral (takasla pc alındı),burak erden(sapphire hd 4830 alındı) genckaptan (creative T5900 5.1 Ses Sistemi Alındı) tko81 (Creative SB Audigy 2 ZS ses kartı alındı) caretta_99 (Zotac gtx 560 ekran kartı alındı) mordekay (Q6600 işlemci alindi ) ulusalonur (sapphire hd 4830 satıldı) by.hiz (Creative audigy value satıldı )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • c2d sistem tarafımca alınmıştır....
    Alış-Verişlerim ; cathedral (takasla pc alındı),burak erden(sapphire hd 4830 alındı) genckaptan (creative T5900 5.1 Ses Sistemi Alındı) tko81 (Creative SB Audigy 2 ZS ses kartı alındı) caretta_99 (Zotac gtx 560 ekran kartı alındı) mordekay (Q6600 işlemci alindi ) ulusalonur (sapphire hd 4830 satıldı) by.hiz (Creative audigy value satıldı )
  • c2d sistem satılmıştır..

apple lar satışa devam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cathedral -- 9 Ocak 2008; 23:32:33 >
  • APPLE MAC G4 SÜPER FİYAT arkadalar 120gb + 80gb hardisck 768 ram büyük bir soğutucuya sahip 2 cd yeri orjinal klavye ve mausesi var orjinal apple sistem yüklü orjinal programlarıda var içinde arkadaşlar acil satlıktır askere gidiyorum kasa+klavye+mause 350TL acil ulaşın fazla internette olmadığımdan ama girerim bu sayfayı gördükten sonra mesaj olarak hemen ulaşın bana iyi günler
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.