Şimdi Ara

2 adet 7870 crossfire

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abilerim yeni alacagim sistemde 7950 powercolor ya da asus top alacaktim. Ancak 7870 cok daha iyi fps veriyor oyunlarda. Teknobiyotikten bir sistem kurdum.
     2 adet 7870 crossfire

Sizce suan bu sistemi alip daha sonra bir tane daha ayni ekran kartindan bi alayim yoksa, 7950 alip devam mi edeyim. 7950 alirsam cf yapamam ama 7870 alip cf yapmayi cok istiyorum. Oyun ve gunluk kullanim icin kullanilacak. Nvidia ve intel bulasmak istemiyorum abilerim.
    Sistem boyle 1526 lira yapiyor. 2300tl civari butcem var monitor de alacagim idareten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 7850 cf yap bence daha iyi olur artan parayla ssd alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

7850 cf yap bence daha iyi olur artan parayla ssd alabilirsin.

7850 cf ile islemci dahil oc yaparak hangi ekran kartlarini yakalayabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: sedociyes

quote:

Amd nin dediğine göre gtx670 e bf3 te %23 daha fazla performans veriyo yani 7850 cf 680 i geçiyor (670 le 680 arasındaki performans farkını hesaplarsin) ekr.karti vram i yanlış bilmiyosam cf de ilk karttan takacağin ilk kart 2gb olsun ama 2gb ile 1 gb 7850 cf nası olur tam bilmiyorum bunu bi araştır ( yukarda yazdığım Sayisal seyleri amd neversettle diyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmfaruk

quote:

quote:

Amd nin dediğine göre gtx670 e bf3 te %23 daha fazla performans veriyo yani 7850 cf 680 i geçiyor (670 le 680 arasındaki performans farkını hesaplarsin) ekr.karti vram i yanlış bilmiyosam cf de ilk karttan takacağin ilk kart 2gb olsun ama 2gb ile 1 gb 7850 cf nası olur tam bilmiyorum bunu bi araştır ( yukarda yazdığım Sayisal seyleri amd neversettle diyo

Peki abi 7850 ile yaklasik ne kadar fps alirim bf3te? Tek fps ne olur cf fps ne olur bi bilginiz var mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gmfaruk

quote:

quote:

Peki abi 7850 ile yaklasik ne kadar fps alirim bf3te? Tek fps ne olur cf fps ne olur bi bilginiz var mi?

Full HD de high ultra oynarsin tabi açacağın aa ya bağlı kartın incelemesine bak forumda veya başka bi yerde son zamanlarda olan incelemelere bakarsan daha iyi olur (driver etkisi farkeder) forumda anasayfa haberleri bölümü var girdiğinde az aşağıda anasayfa haber lerinin altında olmalı orda bulursun incelemeleri olmadı kartı kullananlar kulubü var oradaki ardaslarada sor 12.8 olmalı yanlış degilse o driverle amd bf3 te büyük. Artış sağladı %38 e kadar kartı alacaksan şimdiden hayırlı olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.