Şimdi Ara

2 adet 1gb DDR 400 ram (İZMİR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2adet 1gb ddr1 ram'i 70tl'ye veriyorum hiçbir şekilde indirim talep etmeyin tek tek de satmıyorum.Sadece PS3 oyunu DEMON'S SOULS ile takaslayabilirim lütfen farklı tekliflerde bulunmayınız ürünlerden biri samsung biri de kingston.İzmir'den elden verebilirim karşıyaka'da oturuyorum
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cankut90 -- 6 Nisan 2010; 22:47:42 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

@hdblack35@NECOksk@leventino@zizy@darkraider@profiterolll@mickeyknox@redno@tier@mirmaster@tav44
    @hellborn7@valentine71@action_figure@yurteri01(3X)@berk9595@karisma_esmer@drberk2@ugurtankiziltan
    @yukselserkan@Slowrock22@isk0rpit@pepe7115@skywolkers@hunter007@SoldaTr@thausael@miwaly@Sebastian Monroe@AZRAILXX@jackthesurvivor@Loopcuk@dragonbornx@Unorthodox@aliyilmzz1@onurfredy@CSALTURK@crazyfb90@souledge@veysel93@JazHoyt@LawlietRyuzaki@Denisch@gordon_who
  • Tarafımdan alınmıştır. Cankut beni kırmadı iş yerime kadar geldi. Kendisine teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redno -- 8 Nisan 2010; 23:56:57 >
    http://forum.donanimhaber.com/m_74443327/f_//tm.htm#74443327
    Not: Profilinde ismi, cismi bulunmayanları ciddiye almıyorum. Ciddiye alınmak istiyorsanız adınızı belirtin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DDR 2 Tek slot 4 gb RAM varmı ?
    8 yıl önce açıldı
    ALINIK DDR 5 RAM
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.