Şimdi Ara

2.8 v6 golf3 bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar baslıkta belırttıgım gıbı 2800 motor 6 silindir 3 kasa golf almayı dusunuyorum internetten vıdeolarını ızledıkce hevesım artıyor yakıt konusunda ve arıza konusunda nasıl bı arac pek bılgım yok benı bılgılendırırmısınız ?

• Bu aracı almayı düşünen adamın yakıtını düşünmemesi lazım
  • 15l gözden çıkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15lt degıldir yahu alman sitelerinde karma 9.5lt yazıyo satılık pıyasada yok pek alınca elımde kalcagınıda bılıyorum ama zevk olarak bmw den zıyade golf daha cok hosuma gıdıyo bu aracı alana kadar e46 3.20i alabilirim ustune 3 daha koyup anlıcanız dılım yanmadan akıllanmıcam :) 12lt yaksa tahmınımce 55kr denk gelır km de 25bin liraya buldum bakalım hayırlısı 2 gune alırım belkıhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ruhsat-sahibinden-bakimli-orjinal-vw-golf-vr6-mk3-gti-120028002/detay ya buna razı olacak yadahttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-golf-gti-vr6-107315592/detay bunu boyatacam :) sizce hangisi

• güzel kardeşim, sen 2800 cc motora sahip 6 silindir bir aracın 9.5 litre yakacağına inanıyor musun?
  • kadranı orjinalmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: opelmania

güzel kardeşim, sen 2800 cc motora sahip 6 silindir bir aracın 9.5 litre yakacağına inanıyor musun?

Aynen bizim 1,6 araç ş.içinde 8,5 yakıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 Volvo S40 1.8 Alınır mı?
    14 yıl önce açıldı
    2005-2006 bmw x5 . 3.0 d hakkında
    12 yıl önce açıldı
    Alfa Romeo 156 2.5 V6
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne kadar paran var? 45 flan varsa 3,30ci'lere bak e46

• 2,8 diyorsun v6 diyorsun sonra yakıt diyorsun???????
    1,5 dcı sümbülden az fazla yakar
  • kıbrısta arkadaşımda vardı zamanında. Almanyadan getirmişti. sanırım 174 bg. yakıtını bilmem ama iyi kaçıyordu.
  • Cayııııır cayıır yakar ha bu araba

• quote:

Orijinalden alıntı: Teaserr

Merhaba arkadaslar baslıkta belırttıgım gıbı 2800 motor 6 silindir 3 kasa golf almayı dusunuyorum internetten vıdeolarını ızledıkce hevesım artıyor yakıt konusunda ve arıza konusunda nasıl bı arac pek bılgım yok benı bılgılendırırmısınız ?

fabrika versi bile ortalama 9.6 olan bir araç motor kondisyonu metal ömrü vs gibi nedenlerden dolayı 12 13 lt yakacağını düşünüyorum
  • Kadran fena
  • 12-13 lt nasıl yakar yahu. E o zaman bu araba lpg de 14 litse yaksa 14*2,24 =31 kuruş yapıyo. 1 kmde 31 kuruş mu yakıyo şimdi 2.8 v6 araba? 1 yıl evvelinde 93 sahinimiz vardı 1.6 , 40 kurusun altında yakmazdı. Suan dayımda taunus 1.6 var , 10 tlye 25 kmyi 1 km geçmiyo , bu da 40 kurus yapıyo. Simdi 2.8 v6 araba 31 kurus mu yakacak? Emin misiniz..

Bu arada ben bu arabadan alacak olsam şahsen , bir vereceğim 25bine bakarım birde şu golf 3 ün tipine bakarım :D
    Yakıt korkunuz yoksa 3-5 ekleyip e36 bmw m3 alabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeolojici -- 28 Nisan 2013; 23:58:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolojici

12-13 lt nasıl yakar yahu. E o zaman bu araba lpg de 14 litse yaksa 14*2,24 =31 kuruş yapıyo. 1 kmde 31 kuruş mu yakıyo şimdi 2.8 v6 araba? 1 yıl evvelinde 93 sahinimiz vardı 1.6 , 40 kurusun altında yakmazdı. Suan dayımda taunus 1.6 var , 10 tlye 25 kmyi 1 km geçmiyo , bu da 40 kurus yapıyo. Simdi 2.8 v6 araba 31 kurus mu yakacak? Emin misiniz..

Bu arada ben bu arabadan alacak olsam şahsen , bir vereceğim 25bine bakarım birde şu golf 3 ün tipine bakarım :D

Nasıl ve nerede kullandığınız önemli.

99 Accord 3.0 V6 (200 hp) kullanıyorum. Yakıt tüketimi lpg ile trafiğe göre 30-35 krş/km aralığında. Çok sıkışık devamlı dur-kalk trafiğe girdiğimde tabii ki bir miktar artar.
    2005 Volvo S80 T6 (272 hp). Genelde babam kullanıyor. Yol bilgisayarına göre ortalama tüketim 10,5 lt/100 km. Sakin kullanır. Ortalama hız ise 40 km/h civarlarında. Yani sıkışık trafiğe çok girmiyor.

Büyük hacimli ve güçlü bir motorda normal kullanımda yüksek devirlere gerek kalmıyor. Volvo benzinli olup yüksek devir de çevirebilmesine rağmen 1800 d/d'da 100 km/h ile gidebiliyor. Gaza çok basmanız gerekmiyor. Motoru bağırtmanız gerekmiyor. Bu da sakin kullanımlarda tüketimin mantıklı değerlerde kalmasını sağlıyor. Ama deli gibi ilk kalkışlar, sürekli tam gaz sollamalar yaparsanız 17-18 lt/100 km gibi ortalama tüketimler normal olur.

Selamlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Teaserr

Merhaba arkadaslar baslıkta belırttıgım gıbı 2800 motor 6 silindir 3 kasa golf almayı dusunuyorum internetten vıdeolarını ızledıkce hevesım artıyor yakıt konusunda ve arıza konusunda nasıl bı arac pek bılgım yok benı bılgılendırırmısınız ?

bilgilendireyim,o araba 9.5 litre yakmaz.
    Ocağına incir ağacı diker adamın.
    Haftasonu kullanıcam keyif için diyorsan alınır.
    Tabi vergisini de hesaplat.
    Anlaştık mı canımsın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bal974

quote:

Orijinalden alıntı: Jeolojici

12-13 lt nasıl yakar yahu. E o zaman bu araba lpg de 14 litse yaksa 14*2,24 =31 kuruş yapıyo. 1 kmde 31 kuruş mu yakıyo şimdi 2.8 v6 araba? 1 yıl evvelinde 93 sahinimiz vardı 1.6 , 40 kurusun altında yakmazdı. Suan dayımda taunus 1.6 var , 10 tlye 25 kmyi 1 km geçmiyo , bu da 40 kurus yapıyo. Simdi 2.8 v6 araba 31 kurus mu yakacak? Emin misiniz..

Nasıl ve nerede kullandığınız önemli.

99 Accord 3.0 V6 (200 hp) kullanıyorum. Yakıt tüketimi lpg ile trafiğe göre 30-35 krş/km aralığında. Çok sıkışık devamlı dur-kalk trafiğe girdiğimde tabii ki bir miktar artar.
    2005 Volvo S80 T6 (272 hp). Genelde babam kullanıyor. Yol bilgisayarına göre ortalama tüketim 10,5 lt/100 km. Sakin kullanır. Ortalama hız ise 40 km/h civarlarında. Yani sıkışık trafiğe çok girmiyor.

Büyük hacimli ve güçlü bir motorda normal kullanımda yüksek devirlere gerek kalmıyor. Volvo benzinli olup yüksek devir de çevirebilmesine rağmen 1800 d/d'da 100 km/h ile gidebiliyor. Gaza çok basmanız gerekmiyor. Motoru bağırtmanız gerekmiyor. Bu da sakin kullanımlarda tüketimin mantıklı değerlerde kalmasını sağlıyor. Ama deli gibi ilk kalkışlar, sürekli tam gaz sollamalar yaparsanız 17-18 lt/100 km gibi ortalama tüketimler normal olur.

Selamlar.

Tesekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: Monster1912

Bu aracı almayı düşünen adamın yakıtını düşünmemesi lazım

Aynen
    Sakin kullanımda illaki fabrika değerlerine yaklaşılır ama bu makineyi alan adam sanmıyorum ki sakin bassın o pedala
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.