Şimdi Ara

2.5MM TO 3.5MM KULAKLIK DÖNÜŞTÜRÜCÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
7.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu ürünü almayı düşünüyorum bende m500 var ama bazıları tam oturtunca sağdan ses gelmediğinden filan bahsetmişler bundan kullanan varmı sorun yaratırmı acaba

http://urun.gittigidiyor.com/2-5MM-TO-3-5MM-KULAKLIK-DONUSTURUCU_W0QQidZZ8408607

• benzer urunu kullanıorum, en azından dıs gorunumu benzio,
    fiyatı pahalı, 2-3 ytl lik bişi, kargoyuda dusunursen pahalı biraz,

benim kullandıgım urun stereo, alcan urunde de ona dikkat et..
    ben de bir tane daha var o mesela mono, at cope hic bir ise yaramıo mono:) stereo sart en guzeli de alcan yerde denemek ben ole yaptım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi algool -- 16 Mart 2008; 4:19:46 >
  • Bu üründe mikrofon yok sanırım telefon geldiğinde kulaklığı çıkartma zorunluluğumuz oluyor. Şöyle mikrofonuda olan veya mik.çıkışı olan kendimiz yaka mik.filan takabileceğimiz bir modelden gören bilenimiz var mı.

Ben ne kadar araştırdıysam bulamadım. En sonunda bozulan orj.mik.kulaklığı dağıtıp kendim yaptım ancak mikrofonda cızırtı oluyor. Orjinalinde özel bir devre var. Bence bu devre olmadığından kaynaklanıyor. Çok sıkıntılı bir durum.
  • arkadaşlar aldım bir tane ama sağdan ses geliyor soldan gelmiyor kulaklığı yarım sokunca iki taraftanda ses geliyor ama ses çok kötü oluyor nedeni nedir acaba?
  • http://www.multimedya.com/toshiba/?toshiba=ebuy&act=detail&cid=4&mid=3&sid=28

burada g500 için olana bak ama uyar mı senin cihaza bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veziroglu -- 22 Mart 2008; 11:31:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: guguk

arkadaşlar aldım bir tane ama sağdan ses geliyor soldan gelmiyor kulaklığı yarım sokunca iki taraftanda ses geliyor ama ses çok kötü oluyor nedeni nedir acaba?

deneyerek almani tavsiye etmiştim ilk cevapta:) ben de bi kere ole aldım MONO. hic bir yolu yok mono monodur.. (ipucu: erkek jack de 2 siyah cizgi olanlar genelde stereo oluo, 3 cizgili olanlarsa mono.)
  • benim bulunduğum yerde hiçbir telefoncuda yok mecbur netten almak zorundayım bendeki senin belirttiğin gibi 3 siyah var demekki mono 2 li olanlarından sipariş vereyim birde bakalım umarım olur yardımlarınız çok teşekkürler

not: aşağıdaki herhalde stereo dimi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDMI ÜZERİNDEN 3.5 MM JACK ?
    8 yıl önce açıldı
    Usb den 3.5mm jack dönüştürmek
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bunun aynısını kullandım stereo dur guguk, fakat kablolusunu bulabiliosan onu al o daha kullanıslı:)
    olmadı bu da guzeldir:) ii gunlerde kullan..
  •  2.5MM TO 3.5MM KULAKLIK DÖNÜŞTÜRÜCÜ

Bunu almanız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rec -- 28 Mart 2008; 23:13:19 >
  • arkadasim bana bu resimdeki mantikli gelmedi toshiba g500unkini deneyin derim soncta üzerinde mic de var bunlarla görsme yapamazsinizki g500den alirsaniz ucu 3 lü hemde konusma yapa bilirsiniz bence
  • Arkadaşlar benim de motorola e6 cep telefonum var. Kulaklık bozuldu arada sırada kulaklıklardan mikrofon tarafındakinin sesi gelmiyor. Eğer bu haliyle telefona cevap verirsem telefon hemen kapanıyor. Bu yüzden yeni bir mikrofonlu kulaklık aradım ancak hiç bir yerde 3.5mm'lik girişi olan mikrofonlu kulaklığı bulamadım. Eğer bilen gören varsa bana da haber verirse sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ok4nunal

Arkadaşlar benim de motorola e6 cep telefonum var. Kulaklık bozuldu arada sırada kulaklıklardan mikrofon tarafındakinin sesi gelmiyor. Eğer bu haliyle telefona cevap verirsem telefon hemen kapanıyor. Bu yüzden yeni bir mikrofonlu kulaklık aradım ancak hiç bir yerde 3.5mm'lik girişi olan mikrofonlu kulaklığı bulamadım. Eğer bilen gören varsa bana da haber verirse sevinirim.

ben normalini zor buldum yane ( 2.5erkek-3.5disi ) mikrofonlu bulursan bana da sole:)
  • Beyler bana da USB to 3.5mm jack lazim, mic li olursa dadinda yinmez. Varmi bundan TR de satan yer yada kisi ?
  • Bu nedir şimdi, Nokia ların 2.5" kulaklık girişine, standart 3.5" lik kulaklıkları sorunsuz takmamıza yarayan bir çzöüm müdür? Değilse, bu şekilde bir ürün bilen tavsiye edebilirse sevinirim.
  • nokia 5300 5200 icin olan ucuz mikrofonlu donusturuculerde kucuk bir degisiklik yaparak g500e uyumlu hale getirebilirsiniz. Tek yapmaniz gereken mikrofon ile sol kulaklik baglantisinin yerlerini degistirmek... Piyasada 2-5tl arasi satilan mikrofonlu kulaklik donusturuculeri sorunsuzca kullanabilirsiniz...Tabi g500 kulaklik girisi biraz ufak oldugundan jack'in plastik kismini yontmaniz da gerekebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyTech -- 6 Şubat 2009; 0:08:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenan111

Bu üründe mikrofon yok sanırım telefon geldiğinde kulaklığı çıkartma zorunluluğumuz oluyor. Şöyle mikrofonuda olan veya mik.çıkışı olan kendimiz yaka mik.filan takabileceğimiz bir modelden gören bilenimiz var mı.

Ben ne kadar araştırdıysam bulamadım. En sonunda bozulan orj.mik.kulaklığı dağıtıp kendim yaptım ancak mikrofonda cızırtı oluyor. Orjinalinde özel bir devre var. Bence bu devre olmadığından kaynaklanıyor. Çok sıkıntılı bir durum.

Ben bu iki ürünü aldım biri kız arkadaşıma biri bana muazzam birşey. Kulaklık arayanlar için tabi. Sitede grubu var üyelere baya uygun kampanyalar düzenliyorlar mesela ben ilk linktekini 7 liraya ikinciyi 11 liraya aldım siz hesaplayın artık gerisini.

http://www.ttaf-consumer.com/TTAF-Combo-Mikrofonlu-SuperB-Bass-90015,PR-1691.html

http://www.ttaf-consumer.com/TTAF-Bass-Monster-Mikrofonlu-SuperB-Bass-90014,PR-1690.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.