Şimdi Ara

2,5 yıldır sevgilim var ama artık ayrılmak istiyorum nasıl yapacağım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bayadır beraberiz ama artık bende bıkkınlık başladı biraz aramızda hemde baya bi engel var birde onları yazayim sizde.
    1-Aileler sorun alevi sunni davaları var en önemlisi aileler karşı gelebilir
    2-Üniversitedeyiz okullar farklı ben hataydayım o erzurumda okuyor ama şuan okul bittiği için yazları görüşüyoruz birde 15 tatilde.
    3-Daha önümüzde en az 4 yıl daha var en az diyorum birde o hemen evlenmek istiyorda okul bitecek askere gidecem iş kuracam bu 6 seneyi bulur anlayacağınız.
    4-Belki size bunlarda bahane gelebilir ama ne bileyim artık bende bu kadar beklemek istemiyorum ne güzel üniversite var biraz yaşamak istiyorum hayatımın tam iyi yıllarını bekliyerek geçiriyorum şuan
    5-Yoruldum yani kendime de güvenmiyorum yani bekleyeceğim konuda ama nasıl anlatacam ona bu konuyu bilmiyorum.
    6-Mesaj atsam ayıp olur bu kadar yıl olmuş yüz yüze olsak ben bir türlü söyleyemiyorum birde o çok üzülecek diye bir yanım kıyamıyorum ona böylede ben böyle hep sıkıntıda oluyorum aslında
    7-Normalde 21 yaşındayımda 30 yaşına kadar evlenmeyi düşünmüüyorumda aslında
    8-İşin sonu ne yapacağım bilmiyorum aslında çok ortada kaldım.Onu fazla üzmeden kırmadan yapmam lazımda bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: enevre

Bayadır beraberiz ama artık bende bıkkınlık başladı biraz aramızda hemde baya bi engel var birde onları yazayim sizde.
    1-Aileler sorun alevi sunni davaları var en önemlisi aileler karşı gelebilir
    2-Üniversitedeyiz okullar farklı ben hataydayım o erzurumda okuyor ama şuan okul bittiği için yazları görüşüyoruz birde 15 tatilde.
    3-Daha önümüzde en az 4 yıl daha var en az diyorum birde o hemen evlenmek istiyorda okul bitecek askere gidecem iş kuracam bu 6 seneyi bulur anlayacağınız.
    4-Belki size bunlarda bahane gelebilir ama ne bileyim artık bende bu kadar beklemek istemiyorum ne güzel üniversite var biraz yaşamak istiyorum hayatımın tam iyi yıllarını bekliyerek geçiriyorum şuan
    5-Yoruldum yani kendime de güvenmiyorum yani bekleyeceğim konuda ama nasıl anlatacam ona bu konuyu bilmiyorum.
    6-Mesaj atsam ayıp olur bu kadar yıl olmuş yüz yüze olsak ben bir türlü söyleyemiyorum birde o çok üzülecek diye bir yanım kıyamıyorum ona böylede ben böyle hep sıkıntıda oluyorum aslında
    7-Normalde 21 yaşındayımda 30 yaşına kadar evlenmeyi düşünmüüyorumda aslında
    8-İşin sonu ne yapacağım bilmiyorum aslında çok ortada kaldım.Onu fazla üzmeden kırmadan yapmam lazımda bilmiyorum

Lan ben 21 yaşında evlenmek istiyom olum sen delirdin mi

Edit :Allah'ın bir lutfu bu bulamayan var .Şükretmen lazım .Yunus Emre ne diyor :Hepsinden iyisi bir gönüle girmektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güneyli Şaman -- 30 Haziran 2015; 11:21:04 >

• ben lgbt üyesiyim dersen anlayısla karsılayabilir sanırım
  • Kızı yavaş yavaş kendinden soğut
  • Öceleri bende öyle diyordum ama hocam zaman daha da gegçtikçe azalıyor biraz tek olmak bağlı olamam daha güzel geliyor.Beraber okusak bi nebze olabilir beklenir ama böyle olunca sürekli bekliyorum 5 yıl boyunca
  • hanginiz alevi hanginiz sunni
  • MrCaner kullanıcısına yanıt
    Ben alevi kız sünni hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nedir bu kızlardaki evlilik merakı lan aynı problemi bende yaşıyorum ok bye diyicem heralde ben yapcak bir şey yok.
  • Bence açıkça konuş.kendinden soğutmaya calisirsan saçma sapan tartışmalar yapip birbirinizi daha çok kuracaksınız.en mantiklisi herşeyi açıkça anlatmak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enevre

Ben alevi kız sünni hocam

hmm o zaman en karşı çıkan kızın babasıdır. Eğer birbirinizi seviyosanız bence hiç kulak asmayın. Çünkü önemli olan alevi ve sunni olmak değil önemli olan insan olmaktır
  • John WICK kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ya ben anlamıyorum ki 20 yaşlarını geçtikten sonra gözleri hep evlenmekte ne varsa bu kadar sanki başka bir dünyaya geçiş yapıyorlar
  • MrCaner kullanıcısına yanıt
    Ben ona direnirim ama hocam yani kendim yoruldum önümdeki 5 yıl daha sürekli böyle bekleyerek hep evlenme hayali kurarak geçirmek istemiyorum artık yoruluyorum aramızda 1000 km yol da var ordan bana kızlarla konuşma çok gezme diyor normalde çok da gezmiyorumda aslında böyle de yapamam ki işte
  • enevre kullanıcısına yanıt
    ya mesafe engel olmuş sana aslında, allah kolaylık versin hayırlısı neyse o olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.