Şimdi Ara

2.5 Yıl Garantili Asus R9 290 DirectCU II 4GB (SATILIK) (ARIZALIYMIŞ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alalı 3 ay oldu, ama 20 gün garantide 20 günde evin bir köşesinde bekledi. Daha önce aldığım fx 9590 arızalı çıkınca yani toplamda 1 ay kullanıldı :D Ekranda hafiften dalgalanma oluyordu garantiye yolladım ancak boşuna yollamış meğerse çünkü Windows'tan kaynaklı bir problemmiş ama yine de adamlar bir iki parçayı değiştirmişler yapılan açıklamada. Ürün garanti belgesi fatura ve kutusuyla beraber gönderilecektir. Kutu içeriği eksiksizdir, alacak olanlara resim çekip yollayabilirim. Bu arada garantiden geldiğince garantiden dönüş belgesindeki açıklama kısmında : Üründe yapılan incelemeler sonrası arızalı olduğu anlaşılan direnç ve pvm değişti Test OK yazıyordu fakat ben ürünü sanalpazar üzerinden bir arkadaşa sattım. Bana VGA'da sorunsuz çalıştığını ancak HDMI takınca ekran çizgi çizgi oluyormuş driverı kurunca. Benim de test etme şansım olmadı. Bilgisayarın diğer parçalarını sattığımdan, yani alacak olan garantiye vermesi gerekecek. Altta da ürünün linkini verdim.

Ürün Vatan Bilgisayar mağazasından alınmıştır.
    Profil sayfamdan Facebook hesabımın linkine ulaşabilirsiniz, mesaj atmanız yeterlidir.

Ekran kartı

Garanti Bitiş Süresi = 22.01.2018
    İstediğim fiyat = 700 TL

Asus R9 290http://www.vatanbilgisayar.com/asus-r9-290-directcu-ii-oc-4gb-gddr5-512bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html Vatan Bilgisayar.

NOT:
    Alışveriş işlemi sanalpazar.com üzerinden yapılacaktır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.