Şimdi Ara

2.5 hdd - m2sata ssd slotu hak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Monster abra a5 siparişi vermiyi dusunuyorum.
    1.port 2.5'' slotunu boş veremiyolarmıs. Elimde de hali hazırda hdd var.
    O bolume 2.5'' 120 gb ssd seçsem sonra bu ssd yi dvd rom bolumune taksam kendi hdd mi de kullansam diyorum.
    Fiyat olarak 200 tl kar etmiş olucam. Ama performans açısından bi sorun olur mu ?

• grkmvsn G kullanıcısına yanıt
    Sn. grkmvsn;

Neden sorun olsun ki?

Belki şu olabilir elinizdeki mevcut mekanik diskiniz 5400RPM hızında ise Monster 'da özellikle 7200RPM hızındaki mekanik diskler kullanıldığından aradaki bu hız farkını belki büyük boyutlardaki kopyalama ya da yazma işlemlerinde görebilirsiniz onun dışında diskinizde bir problem yoksa zaten bir problem yaşamazsınız.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri
  • Peki dvdrom u cikarttigimda 2.5'' sata hdd oraya direk giriyo mu. Oraya plastik bi yuva filan takicaksam ne kadar bi masrafi olur. Aslında benim amacim 200 tl kar edip rami yukseltmek ve elimdeki hdd yi degerlendirmek. Disk hizi 7200 rpm zaten benimki.ama dimyata giderken eldeki pirincten olmayalim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grkmvsn -- 11 Ekim 2015; 19:56:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • grkmvsn G kullanıcısına yanıt
    Sn. grkmvsn;

Uyumlu bir aparat satın alarak optik sürücü yuvasına bu aparat yardımı ile diskinizi takabilirsiniz. Biz de bu aparatın satışı olmadığı için fiyatları hakkında size üzülerek bilgi veremiyoruz. Ancak internetten fiyat araştırması yapabilirsiniz.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATA 1'e SSD Disk Takılırmı,
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.