Şimdi Ara

2.5-3.5 mm Çevirici ve Ses Kalitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam! I-Mate Jamin (Qtek s200) sahibiyim. 2.5 - 3.5 mm dönüştürücü ve kaliteli bir kulaklık alıp ses kalitesini yükseltmek istiyorum. Acaba ses güzelleşir mi, yoksa verebileceği en kaliteli ses kendi kulaklığından çıkan kadar mı?

Ayrıca dönüştürücülerin kaliteleri sesi etkiler mi? Çünkü 1.5 YTL 'ye de var 10 YTL'ye de...

Yorumlarınızı bekliyorum

• Ses kalitesinde bir fark olmaz. Olsa olsa araya ilave bir konnektör girmesinden dolayı parazit ve gürültü olabilir.
    Bunun sebebi ise araya bağladığın ek konnektörde kontak olabilecek olması.

Konnektörün kendi kalitesi etken değil ancak konnektöre bağlı kabloların işçiliği önemlidir. Bazı durumlarda çok dandik konnektörlerde parazit yapabilir.

Yekpare ürünleri tercih etmen daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 6 Ocak 2007; 20:01:47 >
  • Ne mübarek adamsın fawkes7emre bende tam sorcaktım bu dönüştürücüleri. 1.5 ytl olanlar jaminler için değil sanırım onlar n-gage gibi cihazlar için olması lazım 3 giriş var 3çıkış var. Ama jaminler 4 girişli 3 çıkışlı olmak zorunda mikrofon yüzünden. 4 girişi olup 3 çıkışı olan dönüştürücüleri nerden bulabilirm. Ebayda var topluca getirtsek sonuçta herkese lazım

http://cgi.ebay.com/Headphone-HANDSFREE-for-O2-Mini-PRO-S-imate-JAMin-K-JAM_W0QQitemZ140071111390QQihZ004QQcategoryZ20347QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

• Benim için mikrofonun çok önemi yok, sadece ses kalitesi yükselsin istiyorum. Ama racerant'ın yazdıklarından sonra sanırım yine orijinal kulaklığına döneceğim... Ayrıca dandik dönüştürücülerin ses girişini yakma gibi bir tehlikesi de varmış. Yani alınacaksa da kaliteli birşey alınmalı...
  • Yakma gibi bişey olacağını sanmıyorum. 2 sene n-gage ile 500binlik dönüştürücü kullandım problem yoktu. Benim içinde mikrofon önemli değil
  • Bence de birşey olmaz. Alacağınız çevirici 3 kanal + 1 toprak olcak. Ona göre bakın.

Kısacası orjinal kulaklık jack ı ile aynı olsun. Bizimkiler farklı. Piyasada ipod için bisürü çevirici var onlar uymaz bize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 6 Ocak 2007; 23:37:23 >
  • Bende mpx200 var ona kendim el yapımı yaptım gayet güzel çalışıyor.

jaminede yapacam ama görüntüsü çok kotu oluyor elektrik bantı filan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5.1 HOPARLÖR SORUNU
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://urun.gittigidiyor.com/STEREO-DONUSTURUCU-iteq-imate-qtek-hp-mpx-nokia_W0QQidZZ2500183

Bu arkadaş istanbulda el yapımı yapıyor . Kulaklıklı modelleri gerçekten çok güzel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.