Şimdi Ara

2-3 Optik Girişli Ses Sistemi Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yamaha RX 440 - Yamaha gri hoparlör takımı ile ses sistemi evime salona almıştım,

Samsung 300 tL civarı fiyatlara olan sistemi de odama almıştım.

İkisini karşılaştırdığımda sinema da Samsung'un ucuz olan sistemini bariz bir biçimde daha hassas bulmuştum. Belki şaşırtıcı olabilir ama öyle.

Ses gücü olarak ise yamahanın bariz bir üstünlüğü olsa da sesin temizliği çok zor korunuyordu. Belirli DB lerin üstünde kesinlikle çatlama ve patlamalar oluyordu.
    Sonuç olarak Ahşap kabin kule hoparlör kullanmadıktan sonra bu tarz bir amfi kullanmanın doğru olmadığına kanaat getirmiştim.
    Evler apartman olduğu için zaten çok yüksek bir ses beklentim yok. Temiz ve doyurucu olması yeterli.

Bilmem yanılıyormuyum.

Düğün zamanı geldi çattı, masrafların arasında büyük bir bütçe ayırmadan bir sistem kurmak istiyorum.

TV OLARAK PHILIPS 47PFL6198K alacağım.

PS4 + Bilgisayar + Digiturk kullanacağım.

Yine compact sistemlere baktığımda fiyatlar hala uygun. ancak asıl problemim şu;

1-2 ADET OPTİK GİRİŞLİ COMPACT SES SİSTEMİ ÖNERİSİ RİCA EDİYORUM.

Kabloları iyice gizleyebiliyorum, takıntım yok. Kule tipi ise kullanmak istemiyorum çok yer alıyor ve hanımların toz derdi çıkıyor.

yardımcı olursanız sevinirim.

Sound Barlara bugun baktım. Çok keyifli dursalar bile salonumun arka ve yan duvarının çok geride olması zaten ufak olan surround keyfinden tamamen mahrum kalmama neden olacak, malum duvardan sekerek gelebilecek bir ses koşulu kalmıyor.

• Onur bey selam, Öncelikle sizi ve eşinizi tebrik ederim.

konuyla ilgili bir gelişme oldumu ? Ne karar verdiniz ?
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.