Şimdi Ara

2-3 günde dia 5 rushlucak duo aranır =)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,eski duomun tatile gitmesi nedeniyle yeni birisini arıyorum,mainim jung duo girmek isteyen kişinin de maini mid olması ve plat 2 + olması yeterlidir.Hızlı bir şekilde diamondu zorlamak istiyorum.Dediğim gibi ''eski duo'' tatile gitti onla sadece 20 maç reksai + diana spamladık ve 19 win 1 lose aldık.Diana 6 lvl e kadar pasif kaldı bende 6 olmadan ona en az 1 kill aldırdım sonra bota birlikte roam attık ordanda 1 kill falan filan.Duo girmek isteyen arkadaşların pm atması yeterlidir.

• Ekle beni mainim mid pm:sholeslot
  • Master'a hesap boostluyorum TR'de Plat 1 yaptım karthus sona mid falan gidiyorum eğer Mastera yükselenecek yeteneğin varsa beraber girebiliriz. Daha, iyi olduğum karakterleri seçmedim bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demacia -- 13 Temmuz 2015; 3:12:47 >
  • Demacia kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ekleyebilirsin bayramdan sonra gireceğim Catter Mole v2 . En son dia 4 serisinden düştüm dedem ölünce giremiyorum bu aralar şahsen daha üstünü hakettiğimi düşünüyorum wl oranım da iyi girersek bakarsın oynayışıma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • von Goethe nck
    İsterseniz ekleyin müsait olduğumuz zamanlar girebiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Master'a hesap boostluyorum TR'de Plat 1 yaptım karthus sona mid falan gidiyorum eğer Mastera yükselenecek yeteneğin varsa beraber girebiliriz. Daha, iyi olduğum karakterleri seçmedim bile

Qnq senin asıl lig ne belki bi yardımın dokunur bize de

• quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

quote:

Master'a hesap boostluyorum TR'de Plat 1 yaptım karthus sona mid falan gidiyorum eğer Mastera yükselenecek yeteneğin varsa beraber girebiliriz. Daha, iyi olduğum karakterleri seçmedim bile

elotost diyorsun :=

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lol e win 8.1 ile girme
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: von Goethe

von Goethe nck

Hacı nerelerdesin kaç gündür qq konusu açmıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: TahmKench

quote:

von Goethe nck

Oyuna pek giremiyorum ramazan iş derken açmak istesem açarım da oyun kaybettijten sonra 20 kişiye yazıyorum

• quote:

şş biz varız burada Requate ekle girelim d5 şuanda

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TahmKench

quote:

von Goethe nck

Oyuna pek giremiyorum ramazan iş derken açmak istesem açarım da oyun kaybettijten sonra 20 kişiye yazıyorum

• quote:

Smurf kasiyorum challangera kdar bostlayalim istersen?

• quote:

quote:

EUW'de 10 maçı oynayıp plat 2 oldum sonra dia seriden düştüm sıkıldım oyundan euw'de kimse kalmadı diye amaçsız amaçsız ranked atıyodum tek başıma. Şuan plat 2 ya da plat 3 olmalı bilmiyorum.

@Starixa tamam gireriz bakalım daha çok hesap gelecek bana

Edit: Dün bir Xerath alayım dedim 28/3 gittim dedim tamam almıyorum sona karthus devam Ara sıra hesabın sahibi de girip feedliyor. Gold adamsın dia elosunda bir şey yapamazsın diyorum takmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demacia -- 13 Temmuz 2015; 15:04:32 >

• quote:

quote:

quote:

EUW'de 10 maçı oynayıp plat 2 oldum sonra dia seriden düştüm sıkıldım oyundan euw'de kimse kalmadı diye amaçsız amaçsız ranked atıyodum tek başıma. Şuan plat 2 ya da plat 3 olmalı bilmiyorum.

@Starixa tamam gireriz bakalım daha çok hesap gelecek bana

Edit: Dün bir Xerath alayım dedim 28/3 gittim dedim tamam almıyorum sona karthus devam Ara sıra hesabın sahibi de girip feedliyor. Gold adamsın dia elosunda bir şey yapamazsın diyorum takmıyor

Qnq westte 7 kere plat serisinden düştüm bıraktım girmeyi Hatta bir keresinde ilk 2 maçı alıp düştüm çok fantastik insanlar yolluyor rito serilerde

• Demacia kullanıcısına yanıt
    Pm attım hocam.
  • Yeteneğin varsa bayramdan sonra eve geri dönucem beraber rushlarız. 2 haftada gule oynaya silver 4 ten plat 3 yaptım ama westte hesap varken trde oynamak para verip karıya gidip zevk almadan dönmeye benziyor.
  • Cowinenge kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam zaten bende bayramda evde bulunmam,duo girmekteki amacım şu 5 kişilik takımdaki yeteneksiz oyuncu sayısını azaltmak.Geçen rank girdim 1 / 11 ziggs oynayan bir mid olabilir mi :(
  • bitane dropçu gelsin çaqtırmadan bassın
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmesherXXL

Tamam hocam zaten bende bayramda evde bulunmam,duo girmekteki amacım şu 5 kişilik takımdaki yeteneksiz oyuncu sayısını azaltmak.Geçen rank girdim 1 / 11 ziggs oynayan bir mid olabilir mi :(

Onları taşımak kolay ya en zor 4v5 taşımak zor oluyor afk kalıyorlar falan biraz zor oluyo ama ryze reyiz halleder
  • d:r
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.