Şimdi Ara

2-3 aylık dil okulu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
3.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Hacettepe'de hazırlığım bitti.Ekim 2013'e kadar boşum.Dil okuluna gitmek istiyorum Amerika veya İngiltere'ye.Seviyem pre.int/int civarı.2-3 aylık kurs bana faydası olur mu ? Yoksa daha uzun süreli mi gidilmeli?(6 aylık-1 yıllık) Gitmiş olanlar veya bu konu hakkında bilgisi olanlardan yorum bekliyorum.

• 2-3 ay bile baya bir geliştirir seni. Gidebiliyorsan kesin git ama okul seçerken dikkatli ol. Bazı okullar yurt dışından gelenlerin tümünü bir sınıfa tıkıyorlar. Orada Çinliyle, Hintliyle İngilizce pratik yapmak zorunda kalıyorsun. İngiltere yerine ABD'yi seçmen daha iyi olacaktır. İngilizler biraz soğuk bir millet. Bir de İngilizcen iyi değilse çok umursamazlar seni. ABD birçok ırkı bir arada barındırdığı için o kadar sorun etmiyor. Okul dışında kalan vaktinde dışarı çıksan, İngiltere'ye göre sohbet edebilecek daha çok insan bulursun.
  • Pasaport olarak hangi türü almamız lazım İngiltere için birde vize de sıkıntı çıkarırlar mı? bu yıl umarım gidecem de
  • quote:

Orijinalden alıntı: SemolicK

Pasaport olarak hangi türü almamız lazım İngiltere için birde vize de sıkıntı çıkarırlar mı? bu yıl umarım gidecem de

her türlü pasaportta almak zorundasın vize.Bi diplomatik pasaportta gerekmiyo onu da diplomat,büyükelçi yakını olmadan alınmaz

vize konusunda sıkıntı çıkan pek duymadım.Burada okul kaydın varsa,oradaki okul kaydını ,uçak biletlerini falan gösterirsin sıkıntı çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yogurtcanavari

quote:

Pasaport olarak hangi türü almamız lazım İngiltere için birde vize de sıkıntı çıkarırlar mı? bu yıl umarım gidecem de

her türlü pasaportta almak zorundasın vize.Bi diplomatik pasaportta gerekmiyo onu da diplomat,büyükelçi yakını olmadan alınmaz

vize konusunda sıkıntı çıkan pek duymadım.Burada okul kaydın varsa,oradaki okul kaydını ,uçak biletlerini falan gösterirsin sıkıntı çıkmaz.

Biliyorum pasaport gerektiğini Hangi renk diye sormuştum çünkü biri diyor yeşil biri diyor gri falan kafam karışıkda

• Ingiltere dusunuyorsan, Londra'ya gelme ayrica gidicegin Dil okulundaki Turk yogunlugunu arastir. Ben Londrada yasiyorum. Ayrica Ingilizler soguk falan degil tamamen bir onyargi bu.
  • amerika'da kızlar teklif ediyormuş. Bence amerika'ya git ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    üniversiteyi 2,5 senede bitirmek
    12 yıl önce açıldı
    Yaklaşık 4 Ayda İngilizce
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypersomniac

Ingiltere dusunuyorsan, Londra'ya gelme ayrica gidicegin Dil okulundaki Turk yogunlugunu arastir. Ben Londrada yasiyorum. Ayrica Ingilizler soguk falan degil tamamen bir onyargi bu.

Hocam londra da kuzenim var kalacak yerim yemeğim de sıkıntı olmayacak yani, colchester coggeshall da bi dil okulu varmış o ayarlayacak tamda nerde olduğunu da bilmiyorum açıkcası
  • quote:

quote:

Ingiltere dusunuyorsan, Londra'ya gelme ayrica gidicegin Dil okulundaki Turk yogunlugunu arastir. Ben Londrada yasiyorum. Ayrica Ingilizler soguk falan degil tamamen bir onyargi bu.

Hocam londra da kuzenim var kalacak yerim yemeğim de sıkıntı olmayacak yani, colchester coggeshall da bi dil okulu varmış o ayarlayacak tamda nerde olduğunu da bilmiyorum açıkcası

Colchester Londra 1 saat uzaklikta bir yer, Londra'ya gelme dememin sebebi cok fazla native speaker bulamassin ama kucuk bir sehre gidersen hem daha ekonomik olur hemde ingilizcen acisindan daha faydali olur. Ama diyorsanki Londra kalcak yerim var o zaman senin tercih ama dedigim gibi mutlaka dil okulunu iyi arastir ayrica gidince kuzeninlede fazla takilmamaya calis, ancak bu sekilde faydasi olabilir 2-3 aylik bir dil kursunun

• quote:

quote:

quote:

Hocam londra da kuzenim var kalacak yerim yemeğim de sıkıntı olmayacak yani, colchester coggeshall da bi dil okulu varmıEywçş o ayarlayacak tamda nerde olduğunu da bilmiyorum açıkcası

Colchester Londra 1 saat uzaklikta bir yer, Londra'ya gelme dememin sebebi cok fazla native speaker bulamassin ama kucuk bir sehre gidersen hem daha ekonomik olur hemde ingilizcen acisindan daha faydali olur. Ama diyorsanki Londra kalcak yerim var o zaman senin tercih ama dedigim gibi mutlaka dil okulunu iyi arastir ayrica gidince kuzeninlede fazla takilmamaya calis, ancak bu sekilde faydasi olabilir 2-3 aylik bir dil kursunun

Eyw. hocam pasaport rengi ile bir bilgin var mı yeşille gidiliyor bildiğim kadarıyla?

• hayir yesil bordo fark etmez dil okuluna geliyorsan ogrenci vizesine basvurman gerekir ama gerekli dokumanlari saglarsan bir sorun cikmaz ortalama 3 hafta surede alirsin vizeni.
  • Nisan 7 Manchester şehrine gidiyorum 12 haftalık kursla.Sana tavsiyem İngiltere'nin kuzey kesimlerinde küçük şehirlere gitmen.Özellikle güneyde bol bol yabancılarla konuşursun.
  • 3temmuz-30ağustos arası bende düşünüyorum herşey dahil 10bin tl yeterlimi. İngiltere ve abd için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

3temmuz-30ağustos arası bende düşünüyorum herşey dahil 10bin tl yeterlimi. İngiltere ve abd için

Londra için yeter abd için hepten yeter diye düşünüyorum
  • Up..

• Abd de ve Ingiltere de okumus ve dil egitimi almis biri olarak Abd derim hem farkli bir dunya, hemde dil acisindan daha iyi, ingiliz aksanindan hic haz etmem insan oglu ozellikle erkekler bu kadar kibar konusmamali:D:D:d Amerikan aksani king dir. Ozellik Guney bolgelerine git orda Guney amerika nufusu cok o yuzden kaynasman daha kolay olur ;)

Sunuda ekliyim 2 3 ayda ingilizcenin cok gelismesini bekleme bence cok bir faydasida olmaz gibi, alismaydi etmeydi derken o 3 ay biter hemen. Son olarak hemen gidicem, native lerle iletisime geccem diyorsan yanilirsin, ingilizce konusabilcein insanlar genellikle cinli ve hintliler olcak, bence bu da kotu degil senin ayni seviyede olan biriyle konusman daha kolay olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi booris -- 28 Mart 2013; 4:09:53 >
  • Güncel ...

• Uu ingiliz aksaniyla bir kizin " I want more " diyesi geldi aklima
  • Öğrenmiş olduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LilTunechi

Nisan 7 Manchester şehrine gidiyorum 12 haftalık kursla.Sana tavsiyem İngiltere'nin kuzey kesimlerinde küçük şehirlere gitmen.Özellikle güneyde bol bol yabancılarla konuşursun.

bende düşünüyorum da toplam ne kadara kayıt oldun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.