Göztepede bir şey yok, boşuna beklemeyin, mevsimler artık kaydı Mart ayı gibi çok kar yağabilir ama.
Öff şöyle 1 metre kar olsada off-road yapsam.
Bence de geçen sene nisan yağmurları mayısda yağmıştı...
yok zaten boşverin arkadaşlar kar mar yagmıcak artık hava durumunu dinleyin öyle söylüyorlar, ekipler dağılabilirsiniz , artık başka sefere inş. , tamam
Daha ümidimi kesmedim bence yagar hala ümid var tamam
ewt hava cok temiz. yanı cok kuru soguk var 1 derece gibi bişey ama yagmuyor işte. belki gün dogumunda yagabilir (hani gunun en soguk saatleri ozaman'ya) oda bi ihtimal ama gunduz yagan kar'da %0.01 ihtimalle tutar. tuh be bu sene kar topu oynayamadik
izmittede bişi yok
istanbul/avcılar'dan bildiriyorum az önce uyandım yerler bembeyaz yollar tutmuş fakat kar da durmuş tamam. gece kaçta yağdığını bilmiyorum merkez bizim ekipler uyuyakalmış tamam. amirlere bildirmeyin tamam.
foto varsa yolla tamam
foto yok ama kar yağışı şu anda yenidne başladı çok şiddetli tamam. bulutlar doğuya doğru kayıyor, söz anadolu muhabirlerimizde tamam.
yoğun tipi şiddetli bir şekilde devam ediyor tamam.
ist./anadolu da suanlık hiçbirsey yok ama cok bulutlu.
havada bulut biz karı unut....
bahçeşehir arkadaşlar su an durdu gbi
istanbul tarafından bulutlar geliyo izmite inşallah yağar tamam
o bulutlar kar bulutu diilmiş,tam izmit semalarına gelince geri dönceklermiş,göz dagi veriyolarTAMAM
kayseride kar yağıyor şu anda her yer beyaz
İstanbul/basaksehir kar yagısı basladı da tutmuyo ki kardesim...
ist./ümraniye hava cok garipleşti bir anda.kar yagacak bence...
BURSA/KARACABEY GÜNLÜK GÜLİSTANLIK... HAVA BİRAZ BULUTLU... TAAAAM
heecan içinde bekliyoruz tamam
kardeş bende bandırmadayım yaw buradada hava çok kapalı karacabey yarım saatlık yol nasıl günlük gülistanlık olur ciddimisin