Yahu arkadaslar islemi niye uzatıyorsunuz " Zoklama " diye bir islem var hic duymadınız mı ? Ayrıca bunu zoklamamanız icin hicbir neden yok..Cunku islemlerde 4 yok.. ( Bilirsiniz ki 4 bir zokal sayıdır ve zoklaması yoktur ) 2 zok 2 = 6. ..Bu kadar basit..Te Allah'ım ya
quote:Orijinalden alıntı: SilverQuasar konu 4 sayfaya ulaştı. Polemiği sürdürmeye karar verdim. 8 diyorum. Ben de 6 diyorum
quote:Orijinalden alıntı: erdy232 quote:Orijinalden alıntı: SilverQuasar konu 4 sayfaya ulaştı. Polemiği sürdürmeye karar verdim. 8 diyorum. Ben de 6 diyorum ben hayır diyorum
quote:Orijinalden alıntı: SilverQuasar konu 4 sayfaya ulaştı. Polemiği sürdürmeye karar verdim. 8 diyorum. Alemsin yav.
quote:Orijinalden alıntı: SilverQuasar quote:Orijinalden alıntı: erdy232 quote:Orijinalden alıntı: SilverQuasar konu 4 sayfaya ulaştı. Polemiği sürdürmeye karar verdim. 8 diyorum. Ben de 6 diyorum ben hayır diyorum Ben evet diyorum
quote:Orijinalden alıntı: SilverQuasar konu 4 sayfaya ulaştı. Polemiği sürdürmeye karar verdim. 8 diyorum.
quote:Orijinalden alıntı: Undress Me Everywhere 2 + 2 x 2 2'ye x dersek. x+x*x 2x kare köke alırsak x x = 2 Cevap = 2 2 + 2 x 2'nin bilimsel versiyonu.
quote:Orijinalden alıntı: Özgür Ansiklopedi Kaç eder beyler? 6 mı, 8 mi? Adam haklı beyler gelde cık bu işin içinden benim ilk okula giden yiğen bile sormuyor böle seyler