Şimdi Ara

2*1GB DDR2 1000MHZ CELLSHOCK RAM 30TL (sıkıntılı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Duruma gelince;

1- Anakartınızın ram voltajı 2.3v gibi değerlere çıkabiliyorsa alın. Yoksa çalışmaz.
    2- Bu voltaj ayarı için normal çalışan bir ram e ihtiyacınız var. Yoksa bios ayarı yapamazsınız.
    3- Bilgisayarı her açışta ramlerin ısınması için 5 ile 7 dk arası beklemeniz gerekmektedir. Bu aşamadan sonra ramler sorunsuz ve performanslı bir şekilde çalışmaktadır.

Ben bu şekilde 7-8 aydır kullanıyorum. Bir sıkıntı yaşamadım. Ancak bilgisayarı her açışta beklemem gerekiyor olması beni sıktı. Bayramda gelen misafirler interneti kullanmak istediğinde makina soğuk deyince yalan söylüyorum sandılar. Gerçekten artık beni sıktı. Bilgisayarı fazla kapalı tutmadığınız sürece tekrar açılıyor. Restart falan sıkıntı olmuyor. Ama soğursa tekrar ısınması için vakit gerekiyor. Yani bilgisayarı 7/24 açık olanlara tavsiye ederim.

Takas olarak 2gb 800mhz ve üstü ddr2 ram(tek parça veya 2 tane 1gb) ile kafa kafaya takas yaparım. Pendik, Üst kaynarca da e-5 üzeri kaynarca köprüsüne yakınım. Elden olması tercihimdir. Kargo alıcıya aittir.

FİYAT: 30TL

2*1GB DDR2 1000MHZ CELLSHOCK RAM 30TL (sıkıntılı)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Son kullanıcısı mı olmuşum ne dersiniz?
  • ilk kez bu bahsettiginiz sekilde bir sey duydum...sayenizde farklı bir olay ogrenmiş oldum :)...hayırlı satıslar...
  • "Makine soğuk"

Ardından bir dünya muhabbet. Sanki timsah besliyorsun veya bahçede aslan bağlı... En güzeli uzaydan gelen ALF sanki sizin evde yaşıyor ve her görene durum anlatmak zorundasın vs...

Evet bu ilan 7/24 açık makine sahibi, ramlarin ısınmasından ürkmeyecek, tersine ısınmasını isteyecek arkadaşlar için çok faydalı bir satış ilanı. Şaka yapmıyorum iyi isatışlar dilerim.

Üstadım sıcağı seven bu ramlerin modelini "CEHENNEMDEN GELEN" biçiminde adlandırmak isterim.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerginix -- 28 Kasım 2011; 10:07:40 >
  • Alan yoksa 2 tane 1gb 800mhz ve üstü ram alabilirim. en fazla verebileceğim 30-35 arası olur. Kargo dahil en fazla 40 verebilirim.(mng olmak şartıyla, şubeden alacak şekilde bile olur.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerginix

"Makine soğuk"

Ardından bir dünya muhabbet. Sanki timsah besliyorsun veya bahçede aslan bağlı... En güzeli uzaydan gelen ALF sanki sizin evde yaşıyor ve her görene durum anlatmak zorundasın vs...

Evet bu ilan 7/24 açık makine sahibi, ramlarin ısınmasından ürkmeyecek, tersine ısınmasını isteyecek arkadaşlar için çok faydalı bir satış ilanı. Şaka yapmıyorum iyi isatışlar dilerim.

Üstadım sıcağı seven bu ramlerin modelini "CEHENNEMDEN GELEN" biçiminde adlandırmak isterim.

Edit: İmla

• RAM LER SIKINTILI FILAN DEĞİL anakart da seçiyor bu meret, evvelce biostar ip45 ile kullandım sadece düşük timing yüksek frekans içeren ramler olduğu için yüksek voltaj ile start alıyor sorun olduğunda anakart biosu sıfırladığında

gereken 2.3 v u alamadığından pc açmıyor çünki anakart default a geçiyor dimm vcore (auto)bu durumda

elinizdeki yedek 512-1 ddr2 kötü gün ram iniz ile

pc yi açıyor ve ram voltajını 2.3 e alıp kaydedip pc yi kapatım cell shock larınızı takıyorsunuz

6-7 ay kullanıp sattım zamanında gecikme süreleri mükemmel voltaj sever 1300 mhz i görmüştüm zamanında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 29 Kasım 2011; 0:58:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.