Şimdi Ara

2*15'ÇİLER GELİN BAKALIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
80
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2015/LYS/Sorular/2015_LYS_1_Matematik.pdfhttps://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2015/LYS/Sorular/2015_LYS_1_Geometri.pdf

Ulan sorular yayınlanmasa biz de bir şey var sanacaz. 2018 ayt mat soru bazında bundan 2 kat zor değilse hiçbir şey bilmiyorum.

• Buna zor diyen kumda oynasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir şey bilmiyosun.

• Yeter gari

• 2015 geo sakat bırakır yalnız.2018 mat daha zor tabi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı sürede bu sınavı yapsak üstüne 20 tane de soru yazardım.

• quote:

Orijinalden alıntı: vikingr

Buna zor diyen kumda oynasın
    Zor diyorum. Bu sene geo fulledim ama bunlar daha zor geldi. Sınavdan önce çözdüğümde de uzaylar dışında 21 net yaptım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aion 6,5 Yarın Geliyor
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gençlerr 2015 i dizinizi kırıp çözdünüz mü öyle şekilli sormamaları kolay olduğunu ifade etmiyor sevgili 2K lılar

• Süre süre süre.

• bu işe o kadar uzaksınız ki.. senin 3 sene boyunca çözdüğün kitaplar,denemeler bu sorulara bakılarak yazıldı. 2013 lys matematik bugüne kadar yapılan en zor sınavdı.o sene girmiş olsaydın sınavda çıldırırdın bunlar nasıl sorulardı diye, o güne kadar eşi benzeri yoktu o soruların, 50 de 28 matematikler yapılarak 10k ya girildi o yılda. şimdi açıp baksan 2013 e bu mu zor diyeceksin yine. ki ayrıca 2015 in lys geometrisi zordu matematik kısmı orta seviyeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schizzo -- 8 Temmuz 2018; 12:41:35 >
  • Ben hayatımda bu kadar klişe bir yazı görmedim. Neymiş ilk defa görsem afallarmışım. Bas git Allah aşkına.
  • İlk 20k için sadece süre geçerli gerisi için 3 hafta versen çözemez Türkiye’de köklü yapayım rasyonel yapayım üslü çıkar belki onu yaparım diyen çok insan var aynı şekilde sınav soru tarzı değişimi de adayları baya zorladı sonuçlar 2014-2016 arası gelecektir sınavla.com dan hesaplayıp aralığınızı görün

• quote:

Orijinalden alıntı: baband

Ben hayatımda bu kadar klişe bir yazı görmedim. Neymiş ilk defa görsem afallarmışım. Bas git Allah aşkına.
    Hadi uza 2klı 31 temmuzda sonuçlar açıklanınca yüz ifadeni görmek isterdim

• Emin ol bundan 3 sene sonra biz "2018 ayt zordu" dediğimiz zaman bize de pdfsini önümüze atıp "bu mu zordu lan" diyecekler çünkü bu tarz bir sınava hazırlanmış olacaklar. Biz de 2015 tarzında sınava hazırlandığımız için 2015 bize kolay geliyor.
  • Kardeşim 2016 getir seri

• 2015 zor birsınavdı ama 2018 de zor ve alışılmışın dışında bir sınavdı yeni çıkan kitaplar hep bu yıla bakılırak hazırlanacak 2-3 yıl sonra ogrencilere 2018 cok kolay gelebilir ama ilk defa gorselerdi acısını hissederlerdi

• Böyle devam ederse sonuçlar açıklanmadan forum kafayı yemiş olacak
  • 2018 matematige lys süresi verilseydi bütün lysleri tokatlardı ama süre boldu.2015 i çözdügümde baya süre sıkıntısı yaşamıştım.Kaldı ki sınavlardaki özgün soruları kitaplara koyuyorlar ve bu da sınavı bize kolay gösteriyor.O yuzden 2015 mat daha zor.

• PeteMitchell01 kullanıcısına yanıt
    Yedi bile :d

• Stravdiots S kullanıcısına yanıt
    Sblere koyuyolar ama ilk karsına cıkınca cozuyosun sbde de zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.