merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. dün çalışan 2+1 ses sistemimin 1 si çalışmıyor.yardımcı olurmusunuz lütfen
yardımcı olacak kimse yok galiba
Dostum 2+1 ise kasaya tek girişi vardır.Yeşil uç olarak bilirsin zaten. Bence ilk öncelikle bir kulaklık vs ile dene eğer ses geliyorsa 2+1 sisteminde sorun vardır önce bunu anlayalım yok kulaklık ya da başka birşey taktın yine ses gelmiyorsa o zaman başka çözümler üretmeye çalışırız
sorunsuz olarak çalışıyor fakat sadece 1 tanesi çalışıyor uçların yerini değiştiriyorum çalışmayan çalışıyor uçları tekrar değiştiriyorum çalışmayan çalışıyor yani ses 1+1 den geliyor
Arkadaşım ben de 2+1 kullanıyorum onboard ses kartıma tek girişle bağlanıyor. Arasıra sesi kısıp açarken cızırdama yapıyor ve bazen sub+1 kolondan ses geliyor.ses açma kapama ile oynadığımda bazen hepsinden geliyor bazen 2sinden geliyor.2+1in bağlantılarnı tam yaptığından emin olduktan sonra ses programında speaker konfigurasyonundan ayarlarını kontrol et bir de
onu nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Başlat / Denetim Masası / Ses Efekti ve Ses Aygıtları / Hoparlör Ayarı / Gelişmiş.