Şimdi Ara

2+1 ses sistemi önerisi Philips SPA5300 Logitech z313 arasında kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 5+1 düşünüyordum fakat laptoplar için uyumlu olmadığı için 2+1 bakmaya başladım. Müzik dilemek için iyi bir ses sistemi arayışındayım. Çok yüksek ses çıkarmasındansa kaliteli ses çıkarması beni daha çok memnun eder. 150 tl yi fazla geçmek istemiyorum. Philips SPA5300 ve Logitech z313 modelleri arasında kaldım. Önerilerinizi bekliyorum. İyi forumlar..

• SPA5300 Tiz bakımından Logitech'ten daha iyi diye biliyorum .

Müzik için alacağını belirttin , Logitech'in hiç bir sistemi müzik için uygun olmadığından seçimim Philips'ten yana .
  • öneriniz için teşekkür ederim. Laptoplarda 2+1 ses sistemlerinde 5+1 gibi sorun olmuyor dimi bilginiz var mı
  • 2+1'ler Laptop'ta sorun olmaz , kullanabilirsiniz .

Ama illa 5+1 isterseniz + olarak Usb'li bir ses kartı almanız gerekebilir . O zaman Laptop'ta 5+1 ses sistemi kullanabilirsiniz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IUnlimitedPowerI -- 8 Ağustos 2015; 21:25:42 >
  • ustam philips in tasarruf modu sorunu varmış herhalde iyi düşün derim
  • Teşekkür ederim.
  • Onu okudum ama kullanıcılar çok şikayetçi değil gibi başka önerebileceğiniz ses sistemi varmıdır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende bu konuyu görünce araştırmayabasladım bende alacaktım

SPA5300 'ın kronik bi hatası var nette araştırdım da. kendi kendine kapanıyormus. alma derim.
  • Merhaba

Bahsedilen olay kronik hata değil Güç Tasarrufu Modudur . Sistemi belli bir süre kullanmazsanız , sistem otomatik olarak güç tasarrufu moduna geçer ve kendini kapatır . Ama müzik çalmaya başladığınız an sistem kendiliğinden otomatikman tekrar açılır .

Sistem kullanıldığı sürece asla güç tasarrufu moduna geçmez , sadece kullanılmadığı yani müzik çalmadığı veya uygun bir ortam sesinin olmadığı bir durumda ( Skype Bildirim , uygulama bildirimleri vs. ) güç tasarrufu moduna geçer .

Yani kronik bir sorun değildir bu . Üretilen sistemdeki özelliklerden sadece biridir .

Saygılar ..
  • internette müzik dinlerken ses kesliyor deniliyor. sesi açıp kapattıgında geliyormuş ses ama..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.