Şimdi Ara

[2.1] iPhone 2G Unlock & 3G Jailbreak | quickPWN (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
5
Favori
53.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada; 2.0.2 ye geçiş iTunes8 ile de rahatlıkla yapılabiliyor. boşuna 7.7 yüklemeyin. bizzat yükledim :)
  • kardeş bizde olmuyor costum 2.0.2 dosyası yüklersen 1600 orjinl 2.0.2 yi yüklersen 1013 hatası veriyor
  • arka arkaya 3 kez 2.0.2 ve 2.1 yukledim.

püf noktası ORİJİNAL FIRMWARE yükleyeceksiniz yani apple in sayfasından orjinali indirin customs olanı YAPMAYIN. direk yükleyecek, sonra quickpwn ile kırın 2.0.2 yi ve bağlayın bilgisayara direk update diyin ve geçmiş olsun.
  • orjinal yaptığımda 1013 hatası veriyor o neki
  • bu arada MANUEL DFU moduna alın. olmaması için sorun yok. hata devam ederse orijinal firmware bozuk demektir. başka kaynaktan indirip tekrar yükleyin. no problem.
  • manuel dfu ya alıyorum siyah ekranda başlıyor işleme... orjinal 202 adresi verirmisin
  • restore edemiyor demektir. DFU ya al ve tekrar dene. olacak !!!!!!
  • netten arat ben iTunes indirdiğinde kopyalayıp yedek almıştım. taze bitane indir. değişik sitelerde var firmware ler...
  • birtane orjinal indireceğim adres verebilirmisin. birde ben vista kullanıyorum.
  • bende vista kullanıyorum. iphonedo.com a bak
  • zaten mevcudu ordan indirmiştim :):) neyse senide rahatsız etmeyeyim de bi yerden indireyim
  • selam arkadaslar benim versiyonda 2.0.1 di ve sorunsuz sekilde gectim update diyerek 2.1 e.
    Sormak istedigim, neden bu sefer her hangi bir sekilde yok DFU mode alip kirmalar veya herhangi bir islem gerekmedi. ve goruyorum ki bazi arkadaslarda sorun olusmus neden boyle bir fark var anlamadim?! Sebebini bilen var mi?!

Bu arada 2.1 gercekten stabil olmus. Sirf zamanim olmadigi icin 1.4 downgrade yapamiyordum ama gordum ki artik gerek kalmamis.
  • 2.1'den 2.0.x a dönme şansınız yok arkadaşlar. Yüksek modem versiyonundan düşük modem versiyonuna klasik yöntemlerle geri dönemezsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: OwaR

quote:

Orjinalden alıntı: Ftaha

ya 2.0.2 ye nasıl geçeceğim1600 hatası veriyooo :):):)

itunes 7.7 ye düş...

Offical 2.0.2 Firmware at.. sonra tekrar itunesi pwned et. Custom firmware kur..

• bataryasında cidden bariz fark var. wi-fi den indirmediğim prg çekmediğim ayar kalmadı 1 saat boyunca. %97 e düştü sadece :) vay be şimdiye dek normalde %80 lerde gezerdi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cryptooth

2.1'den 2.0.x a dönme şansınız yok arkadaşlar. Yüksek modem versiyonundan düşük modem versiyonuna klasik yöntemlerle geri dönemezsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: OwaR

quote:

Orjinalden alıntı: Ftaha

ya 2.0.2 ye nasıl geçeceğim1600 hatası veriyooo :):):)

itunes 7.7 ye düş...

Offical 2.0.2 Firmware at.. sonra tekrar itunesi pwned et. Custom firmware kur..

tek şanslı ben miyim yoksa

dün akşam 2.1 e geçtim sonra tekrar 2.0.2 ye, sonra tekrar 2.1 e tekrar 2.0.2 ye abartısız 4 kere oldu en son 2.1 de kalmaya karar verdim ve iiki de kalmışım 2.1 de. ipa,hız,bataryasüresi güzel

• ekleme;

Region bölümüne Turkish(Turkey) ve klavyeler kısmına Türkçe klavye eklenmiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zanbay

Evet kardeşlerim ben geçtim...

Mutluyum
    İnanılmaz hızlanmış, türkçe klavye desteği ve numara formatı gelmiş.

Arkadaşlar, ben de update ettim, evet, hız gözle görülüyor.
    fakat türkçe klavye görülmüyor!!!!!
    klavye seçeneğinden TR'yi seçiyorum, region formatta Turkey diyorum ama tek türkçeleşen şey tarih!!!!
    "13 eylül cumartesi" yazısı...
    ha, pardon, bir de klavyede "space" yerine "boşluk" yazıyor
    nerede bu güzide harflerimiz, ş, ı, ğ, ö gibiler...

türkçe klavyeden kastınız nedir, bi yazar mısınız?

• evet, klavye değişmiyor sadece "space" yerine "boşluk" yazıyor.
  • turkce klavte sadece mesela s ye basılı tutuyorsun ş yi seçebiliyorsun. turkceye gelince ıngiliz anahtarindan turkce çalmışlar galiya zira hava durumunda izmiri girince oda azmir olarak yazıyor :):):):)
  • niffob'un ki ne güzeldi be. keşke klavyeyide ondan örnek alsalardı
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.