Şimdi Ara

[2.1] iPhone 2G Unlock & 3G Jailbreak | quickPWN (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
5
Favori
53.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eminmisin crackli ipalari jailbreak yapmadan kullanabildigimize.2.1e gecmekten beni tek alıkoyan bu crackli ipalari atmak icin jailbreak yapip mobileinstallation atma olayi.yoksa bende kesinlikle cydia kullanmiorum.eger dediin gibiyse jailbreak bile yapmam bidaha kesinlikle.yanlis anlama ama mesaj sayinin az olmasi bu sekilde bi tedirginlik olusturdu guvenemedim.bide bunu bitek sen soylemissin googleda baya bi arastirdim bole bi bilgiye ulasamadim da.baska yapan arkadaslar paylasirsa cok mutlu olurum
  • andrea:sakin yanlis anlama.sadece kendini benim yerime koy.insan ister istemez tedirgin oluyor.ayrica soyledigin yanlistir demiorum ama herkesin solediinin tersini solemende supheye dusuruyor.ama tekrar soluorum kusura bakma solediin doru olabilir.ama insan tedirgin oluor iste sonucta
  • at&t kartım yok. ben yükledim. doğal olarak emergency ekranını geçemedi
    AMA pin girdikten sonra turkcell yazısı geldi ve şebeke sinyali belirdi. bu arada aramalara cevap verebiliyor emergency ekranından arama yapabiliyorsunuz yani Baseband aktif lakin aktivasyon olmadığından springborad ekranı gelmiyor. aktive etmek lazım.
  • andrea arkadas yaptigini asoluolor.belki unlocked almistir cihazi:S
  • telefonu emergency ekraninda kalanlara sorabilirmiyim?

update mi yaptiniz restore mu??

eger restore yaptiysaniz ve andreanın dedigi dogruysa sorunun kaynagi bu olabilir.cunku restore yapinca telefonunuzdaki pwned olayi gider

benim 2.0dan 2.0.2 ye gecerken basima gelmisti.sadece telefonu takip shift restore dedim emergencyde kaldi.daha sonra 2.0 a tekrar pwnlayip 2.0.2 ye update diyince ekstra hicbir isleme gerek kalmadan telefonum unlocked olarak acildi.bu da ayni durum olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furjan -- 12 Eylül 2008; 22:23:13 >
  • Yabancı forumlara göre, 2.0.2 kullanıyorsanız, Unlocked (sim kilitsiz) olarak 2.1'e yükseltebiliyorsunuz.

Yanlız benim aklıma gelen bir problem var. 2.0.2'ye kadar BaseBand'i yükseltmeden geldiyseniz (imei'niz değişmesin diye) 2.1 tahminen baseband'inizi güncelleyecektir. Bu durumda telefonunuz sim kilitli olabilir.

IMEI'si farklı olanlar için böyle bir problem olabilir.

Sadece tahmin ediyorum.
    İddiama kaynak veremiyorum.
  • Selamlar,

2.1 e sorunsuz gecenlere sormak istiyorum,

Open SSH i nasil yukluyorsunuz telefona Cydia olmadan, Winscp ile baglanip yeni MobileInstallation' i nasil kopyaliyorsunuz? Baska turlu ilacli ipa atamazsiniz.

Yoksa arkadaslarinda dedigi gibi installer ve cydia olmasa da olur,
  • arkadaşlar turkcell iPhone da kayıtlı olduğundan baseband sorunu kalkmış.
    2.0.2 idi update ettim sonrası cihaz açılmadı devamlı titredi ve elma logosu kaldı.
    sonra restore ettim, bu sefer pin girdim, turkcell geldi sinyal geldi ama slide for emergency ekranı hariç bişe gelmedi.

yani baseband aktif ama aktivasyon edilmemiş halen. muhtemelen turkcell tam anlaşma yapmadı ki aktive edilmedi otomatikmen. ya da satış yapılmadığından sadece şebeke aktif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuhayer -- 12 Eylül 2008; 22:40:39 >
  • turkcell veya vodafone nin getirceği cihazlar hangi versiyonla gelecek acaba bilen varmı
  • ben firmware ı yükselttiğimde tel orj imei ye dönüştü ve kaçak gözüktüğü için kapatıldı...avea kullanıyordum no service diyordu, tcell çatır çatır çalışıyordu...daha sonradan şöle bişe duydum: avea kendi hattına kapatmıştır cihazı, bikaç gün sonra bütün hatlara kapanır telefonun diye...

dün pasaportla kaydını yaptırdım hala tcell de çalışıo avea da no service...eskisi gibi dewam yani...sabırla ve umutla bekliyorum...hatta 8310 kullanıyorum şu anda...nerdeen nereye

burdan çıkacak sonuç : aman dikkatli olun benim saçlarıma ak lar düştü siz benim yaptığım hatayı yapmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faday -- 12 Eylül 2008; 22:37:41 >

• iphonist:restore edince icindeki butun hersey silinir fakat update edince durum boyle olmadigi icin icindeki bizim attiimiz mobileinstallation dosyasi kalmaya devam edio olabilir.sadece bir tahmin ama bence dogru olma ihtimali yuksek
  • şimdi update yapıyormuyuz yapmıyormuyuz
  • su telefonlari emetgency de kalan arkadaslar update mi yapmis restore mu onun cevabini alsam ben direk update edicem hazir bekliyorum.eger restore yaptilarsa ve sorunlari bundan kaynaklaniosa beklemek icin bi neden yok
  • bize tek lazım olan şey aktive etmek. bunu çözen varsa tamamdır o zaman.
  • fuhayer:lutfen yardimci olurmusun.update mi yaptin telefonu restoremu.ona gore gecmeyi dusunuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: gennosuke

şimdi update yapıyormuyuz yapmıyormuyuz

az bekle unlock çıksın bi
  • tiz çıkartıla bu iş ile meşgul olan arkadaşlardan fevkaladenin fevkinde ihtimam bekleniyor ona göre gevşeklik gösterenler derdest edile kelleleri vurula
  • bende dayanamayıp update yaptım sorunsuz oldu. fakat sonra backup unu yukledığı için sıfırlansın dedim ustune restore yaptım ozaman elimde kaldı. update ustune restore yapmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: furjan

fuhayer:lutfen yardimci olurmusun.update mi yaptin telefonu restoremu.ona gore gecmeyi dusunuyorum

geçmeyin. ana ekran gelmiyor. acil arama bölümünde taklılıyor yani aktivasyon olmuyor. sadece çağrı geldiğinde cevap verebiliyor veya arama yapabiliyorsun.
  • peace:demekki sorun restoreda
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.