Şimdi Ara

2.1 geçiş sonrarı bir sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2.1 sorunsuz bir geçiş yaptım ama sorunum var...
    1.4 iken itunes 8.0 backup (yedekleme) yaptım 2.1 geçincede rehber resimler notlar takvim yarıları rehber resimler nin yüklenecegini umadum ama sonuç hüsran...
    ituneste sync yaptım....
    60 resimde 7 tane aktarmış geriye kalan hiçbirşey yok. rehberim resimlerim nerede?????

bide bu 2.1de 1.4 teki gibi source adresleri yokmu forumda hiç raslamadım (yükleme mantıgı nedir)??

ve en önemlisi simdeki telefonlarımı kopyalıyamıyorum.. 1.4 simport muadili bir program varmı varsa nasıl yüklerim??

cevap verenlere teşşekürler..

• sim numaralarini ayarlarda contak kismindan ulasabilirsin tum sim numaralarini tele koplayar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: birumut

sim numaralarini ayarlarda contak kismindan ulasabilirsin tum sim numaralarini tele koplayar.

nasılda dikkatimden kaçmış...
    birmut kardeşime saygılarımı iletiyorum..
  • resimlerini pc de depolamiyormusun ?
    xp mi kullaniyorsun mac veya xp degismemesi gerekir
    itunes te resimlerinin saklanacagi yeri secebiliyorsun
    yedekleyebiliyorsun yaani sonradan resimlerin kaybolmasi problemi yok yeterki resimleri depoladigin hdd zarar gormesin

tel numaralarinidaa adres defterinde depolayabilirsin boylelikle kaybolma derdi olmaz ayni zamanda sync ederken adres defterelerinide esitliyor mail adreslerini oldugu gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsn -- 15 Eylül 2008; 13:39:37 >

• iştede sorunum bu 1.4 ken (contaksta 200 kişi varken) sync ettim ve kopyaladıgını sanıyordummm.
    şimdi ise bakıyorumda infada contackta sync etmek için seçilecek klasör yok..
    bu klasörlerin nereye atıldıgını bilen varmı..

offff körükörüne sync ettim başarılı tamamlandı dedi bende güvendim hiç bakmadım kopyalamışmı diye....

itunes bu sync yedeklerini hangi klasöre atıyor bilen varmı?
  • @pupilla79, eğer mac kullanıyorsan cevabım, contacts için adress book'dur. pc kullanmadığım için bilemiyorum.
  • pc yi bilen varmıı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • contacts için windows contacts'dır.
  • sourse kısmına bende katılıyorum...eskısı gıbı nası peog yukluyecegiz? ayrıca kredi kartı numaramı yazmama ragmen hala sıgn ın olamıyorum...türkiyede degılım o yüzden olabılırmı acaba? gidince tekrar denıcem ama pek ümidim yok :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: samhain

sourse kısmına bende katılıyorum...eskısı gıbı nası peog yukluyecegiz? ayrıca kredi kartı numaramı yazmama ragmen hala sıgn ın olamıyorum...türkiyede degılım o yüzden olabılırmı acaba? gidince tekrar denıcem ama pek ümidim yok :(

valla nasıl odluysa ben kk numarası vermeden singin oluyorum itunese . nasıl diye sorrasan redem vaya benzeri bir olay vardı onun vasıtası ile resimli anlatımdan yaptım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhankoc_brood

contacts için windows contacts'dır.

nasıl yani windows contacs...
    windows klasörü içinden contacs diye bi klasör yok..
    belgelerimdeki contacs diyosan içi boş...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.