Bildirim
2+1 En İyi Ses Sistemi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Forum neden ölü gibi ya :/ -
Logitech z523,z333 philips spa5300 bu bütçelerde alinabilecek sistemler. Mediamarkt magazalarina gidip deneyebilirsin. Ben deneyerek spa5300 almistim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vatanda Z533 Z333 ve Creative'in 150 liralık bi modelini denedim ve Z533 almaya karar verdim.Yorumunuz için teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: kartal2731
Vatanda Z533 Z333 ve Creative'in 150 liralık bi modelini denedim ve Z533 almaya karar verdim.Yorumunuz için teşekkürler.
Z533 guzel sistem incelemistim, gule gule kullanin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar maksimim bütçeyi 400 TL olarak güncelledim. Sizlerden 400 TL'ye alınabilecek en iyi ses sistemi(Ev için laptop ile kullanmalık) tavsiyelerini bekliyorum. Burası DonanımHaber en az 20 yorum bekliyorum arkadaşlar :) -
konsermi vereceğiniz köpeklere şarkı dinletin daha iyi büyüyorlar hayvan barınana gidin orda açın müzik benim önerim cuvara içerken gitar konçertosu riçardın mı ne onu dinletin kurtlar o zaman evcilleşiyo tabi bu benim bir teorim oladabiliro lmayada bilir -
quote:
Orijinalden alıntı: iyeka
konsermi vereceğiniz köpeklere şarkı dinletin daha iyi büyüyorlar hayvan barınana gidin orda açın müzik benim önerim cuvara içerken gitar konçertosu riçardın mı ne onu dinletin kurtlar o zaman evcilleşiyo tabi bu benim bir teorim oladabiliro lmayada bilir
Kardeş ana fikiri anlayamadım ? -
logitech z 313 al derim bence
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X