Şimdi Ara

2.000 tlye tv tavsiye edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Aradığım en önemli özellik kanal geçişleri hızlı olmalı.. internetmiş cartmış curtmuş önemli değil. babamda lg 42la620s var kanal geçişleri çok yavaş gibi. ayrıca internete giriyorsun çok yavaş verim alamadıktan sonra ne yapayım öyle teknolojiyi. geneli böyle galiba televizyonlarda internet kullanırken. tavsiye edebilir misiniz.

bu kanal geçiş hızı : tarama hızı mı oluyor? 100 hz, 200, 400 hz gibi oranlar var, 400 daha hızlıdır diyebilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackIndustrial -- 1 Ağustos 2014; 7:27:21 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

http://www.teknosa.com/urunler/110012866/sony-klv46r452atskd-fhd-lcd-led-tv

veya

http://www.hepsisony.com/?urun-7169-sony-kdl-42w815b-3d-led-tv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackIndustrial -- 1 Ağustos 2014; 7:35:12 >

İkinci TV. İyi ama TVleri her zaman yerinden incelemeye çalışın

Orijinalden alıntı: mutluay7

İlk model sizin ihtiyaclarinizi karsilamaz.

İkinci TV. İyi ama TVleri her zaman yerinden incelemeye çalışın

zaten yakinen görmeden alamam. bu ikinci tv iyi diyosunuz. samsungdan lgden ses olsun, görüntü olsun, hız olsun, daha iyidir gibi geliyor bana sony, öyle midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackIndustrial -- 1 Ağustos 2014; 7:45:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850.000 TL ye kadar tavsiye
    3 yıl önce açıldı
    30 bin TL notebook tavsiye
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hz değeri görüntüyü tarama hızı oluyor ne kadar yüksek olursa o kadar iyi. Düşük olursa titreme yapar. Size kanal geçiş hızı hızlı olan bir tv henüz bilmiyorum o yüzden tavsiye veremiyeceğim ama eğer bulamazsanız güzel hd bir uydu alıcısı alıp gayet hızlı bir şekilde kanalları geçebilirsiniz.

Orijinalden alıntı: EtkisizEleman95

Hz değeri görüntüyü tarama hızı oluyor ne kadar yüksek olursa o kadar iyi. Düşük olursa titreme yapar. Size kanal geçiş hızı hızlı olan bir tv henüz bilmiyorum o yüzden tavsiye veremiyeceğim ama eğer bulamazsanız güzel hd bir uydu alıcısı alıp gayet hızlı bir şekilde kanalları geçebilirsiniz.

aslında uydu alıcısı yavaş geçiyor galiba ben türksat teledünya gibi birşey kullanmayı düşünüyorum?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.