Şimdi Ara

2.000 TL'ye sistem tavsiyesi (oyun için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyun için sistem tavsiyesi yapabilir misiniz? Fiyat bu daha üstüne çıkamıyorum.

Monitörüm ve hard diskim var. Tercihim işlemcinin en az i5 segmentinde olması çünkü ekran kartını ileri de daha da yükseltmeyi planlıyorum.

Şimdiden teşekkür ediyorum.

• Bu fiyata i5 çok çok zor. Ben size bunu önereyim ama çok memmun kalırsınız hatta vr ready sistem olur.
    MSI H110M PRO VD+Intel Pentium G4560 ya da i3 6100
    MSI Nvidia GTX1050TI Gaming X
    128GB SSD(HDDnin yanına olacak bu sistemi kurmak için. Windowsu buna kurup HDDyi arşiv için kullanırsanız Pc çok hızlanır)
    8GB Crucial ya da herhangi bir marka DDR4 RAM
    Aerocool GT Black Edition 500W Kasa

İyi günler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sene onceki dolar kuru olsa olurdu. 2000tlye i5li bir sistem alip ekran karti almayip onu sonradan takabilirsiniz. O zamana kadar da yerlesik ekran kartini kullanırsınız. Yanlis hatirlamiyorsam hd 630 olmasi gerekti. Bununla rahat sekilde csgo lol gibi dusuk gereksinimli oyunlari oynarsiniz. Youtubede videolari vardir.

Butce simdilik o kadar dusukse ssd falan almayin. O sonradan cok kolay ekleyebileceginiz bir parca. Ama dusuk islemci, ekran karti alirsaniz ileride yenisini takarken eskisini de sokmeniz gerekecek.

Hem piyasada ekran karti kalmadi. Gaming x gibi modellere de fiyat farki vermeye gerek yok. Hele ki gtx 1050 ti gibi dusuk modeller icin tamamen anlamsiz. Ethereumcular turemeden once 650tlye gtx 1050 ti, 850tlye de gtx 1060 a yakin performans veren rx 470 bulunuyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 4 Ağustos 2017; 15:41:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 160-170 dolara 1050 ti zaten bulursunuz amazonda.i5 yerine ryzen 3 lere bakın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdilik dahili GPU(HD Graphics 630) ile idare et, sonradan ekrantı ve 8GB daha Ram eklersin.

2.000 TL'ye sistem tavsiyesi (oyun için)

http://www.sinerji.gen.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 5 Ağustos 2017; 12:23:43 >

• amd sistem kur tavsiyem sana bu ryzen 3 e bakabilirsin 2000tl burce ile ryzen 3 yaz youtube izle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.