Şimdi Ara

[2.0.x] RipDev'den Kate 2.0 Beta 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kaynak: i.ripdev.com
    Klasor: Beta
    Program Adı: Kate 2.0b4
    Yayım Tarihi: 12.08.2008
    Dosya Boyu: 1155kb

• para veripmi aldın yoksa beta olduğu içinmi unlimited ?
  • 1.1.4 te iken paralı satın almıstım telefon aynı seri numarasını tasıdıgı için unlimited lisans devam ediyor...

quote:

Orjinalden alıntı: OwaR

para veripmi aldın yoksa beta olduğu içinmi unlimited ?
  • Sorunu var mı acaba çünkü yükledikten sonra uninstall edilemiyo şu anda heralde . Ben bi yüklemiştim ilk zamanlar restore ile kurtulabilmiştim cihaz açılmamıştıda bir daha
  • Walla beta olmasına ragmen yukledim hicbir sorunu yok su an ama uninstall etmedigim için birsey diyemicem

quote:

Orjinalden alıntı: cagdasoneren

Sorunu var mı acaba çünkü yükledikten sonra uninstall edilemiyo şu anda heralde . Ben bi yüklemiştim ilk zamanlar restore ile kurtulabilmiştim cihaz açılmamıştıda bir daha
  • Önceki versiyona ilaç yapmışlardı bunun da var mı acaba
  • Haydaaa Equalizer yok mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu surumde uninstall ozelligi yokmus.
    • All Components:
      • First public beta for firmware 2.0. Can be installed from the repositoryhttp://i.ripdev.com/ using Installer 4.
      • All included components reworked to work under 2.0.x with the same functionality. We will expand on the featureset soon.
      • Existing subscriptions will work; you can also request a trial or check your subscription by visiting Settings > RiP Dev > RiP Dev Products preference pane.
    • EQ:
      • This component will not be supported under firmware 2.0 due to significant changes in the audio subsystem.
    • Uninstall:
      • This component is not yet supported (until Installer 4 is final).

quote:

Orjinalden alıntı: cagdasoneren

Sorunu var mı acaba çünkü yükledikten sonra uninstall edilemiyo şu anda heralde . Ben bi yüklemiştim ilk zamanlar restore ile kurtulabilmiştim cihaz açılmamıştıda bir daha

Hele Bismillah de ilk once ilk Betası yayınlandı.

quote:

Orjinalden alıntı: Madman

Önceki versiyona ilaç yapmışlardı bunun da var mı acaba

fw2.0.x te onemli degisiklikler oldugundan (Ses Altyapısı da buna dahil) su anda eklememişler.

quote:

Orjinalden alıntı: kyle007

Haydaaa Equalizer yok mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcff -- 12 Ağustos 2008; 12:38:32 >

• İşin ilginci ses altsistemindeki önemli değişikliklerden dolayı eq olmayacak diyor , yani olması için çabalamayacaklar bile, hıh yakıştıramadım RipDev'e
  • installerdan programı yüklemeye çalışıyorum fakat task kısmında birçok processing yazan satır çıkıyor ve beklememe rağmen bir işlem gerçekleşmiyor. böyle bir sorun yaşamış arkadaşım veya çözümü bilen arkadaşım var mı?

NOT: şimdi de "bad url" hatası veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CTU -- 12 Ağustos 2008; 13:59:36 >
  • Teşekkürler harbi paylaşımcı adamsın.PS bölümdünde öyleydin ,burdada...
  • Saolasın dostum. PS bolumunden ne haber takılıyor musun hala oraya?

quote:

Orjinalden alıntı: ozngltkn

Teşekkürler harbi paylaşımcı adamsın.PS bölümdünde öyleydin ,burdada...
  • bu programı 1.1.4 iken kurmuştum, makinayı kullanılmaz hale getirdi... o günden beri uzak duruyorum... aslında kullanışlı gibi duruyor ama tırstım bi kere. hele betası, aman aman...
  • ben 114te iken birkacgun trial veriyordu zaten begendim o gunden beri unlimited use olarak kullanıyorum ve memnunum

quote:

Orjinalden alıntı: gokhankoc_brood

bu programı 1.1.4 iken kurmuştum, makinayı kullanılmaz hale getirdi... o günden beri uzak duruyorum... aslında kullanışlı gibi duruyor ama tırstım bi kere. hele betası, aman aman...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcff

Saolasın dostum. PS bolumunden ne haber takılıyor musun hala oraya?

quote:

Orjinalden alıntı: ozngltkn

Teşekkürler harbi paylaşımcı adamsın.PS bölümdünde öyleydin ,burdada...

Pek takılmıyorum artık.K*nsolcular'a geçtim.Seni de beklerim.

Neyse konuyu dağıtmayayim.Kate 'e gelince harbiden inanılmaz program ama bazı telefonlarda nadir de olsa sıkıntı yaratabiliyor.
    Beta olayı kalkınca bende almayı düşünüyorum.

ps: Bunun gibi önemli programların satın alınması taraftarıyım çünkü program crack li olunca update lerin getiriceği bir çok düzeltme & yeniliklerden mahrum kalınıyor

• Öyle ama çok pahalı program, 10 dolar falan olsa neyse de...

Şimdi bi de ben Kate'i sadece 5 icon dock ve reflective dock icons, yani sadece Facelift için kullanıyorum...Ki Saurik,WinterBoard ve Cydia'ı geliştiren arkadaş ile görüştüm,WinterBoard'a bu özellikleri kazandırmak için çabalıyor, böylelikle Kate ile hiçbir bağım kalmayacak
  • bu tarz programların variantlarının cıkması guzel bir haberdir ki fiyatlarının dibe inmesi kacınılmaz olur...

quote:

Orjinalden alıntı: kyle007

Öyle ama çok pahalı program, 10 dolar falan olsa neyse de...

Şimdi bi de ben Kate'i sadece 5 icon dock ve reflective dock icons, yani sadece Facelift için kullanıyorum...Ki Saurik,WinterBoard ve Cydia'ı geliştiren arkadaş ile görüştüm,WinterBoard'a bu özellikleri kazandırmak için çabalıyor, böylelikle Kate ile hiçbir bağım kalmayacak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.