Bildirim
[2.0.x] RipDev'den Kate 2.0 Beta 4
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
para veripmi aldın yoksa beta olduğu içinmi unlimited ? -
1.1.4 te iken paralı satın almıstım telefon aynı seri numarasını tasıdıgı için unlimited lisans devam ediyor...
quote:
Orjinalden alıntı: OwaR
para veripmi aldın yoksa beta olduğu içinmi unlimited ?
-
Sorunu var mı acaba çünkü yükledikten sonra uninstall edilemiyo şu anda heralde . Ben bi yüklemiştim ilk zamanlar restore ile kurtulabilmiştim cihaz açılmamıştıda bir daha -
Walla beta olmasına ragmen yukledim hicbir sorunu yok su an ama uninstall etmedigim için birsey diyemicem
quote:
Orjinalden alıntı: cagdasoneren
Sorunu var mı acaba çünkü yükledikten sonra uninstall edilemiyo şu anda heralde . Ben bi yüklemiştim ilk zamanlar restore ile kurtulabilmiştim cihaz açılmamıştıda bir daha
-
Önceki versiyona ilaç yapmışlardı bunun da var mı acaba -
Haydaaa Equalizer yok mu ? -
Bu surumde uninstall ozelligi yokmus.
- All Components:
- First public beta for firmware 2.0. Can be installed from the repositoryhttp://i.ripdev.com/ using Installer 4.
- All included components reworked to work under 2.0.x with the same functionality. We will expand on the featureset soon.
- Existing subscriptions will work; you can also request a trial or check your subscription by visiting Settings > RiP Dev > RiP Dev Products preference pane.
- EQ:
- This component will not be supported under firmware 2.0 due to significant changes in the audio subsystem.
- Uninstall:
- This component is not yet supported (until Installer 4 is final).
quote:
Orjinalden alıntı: cagdasoneren
Sorunu var mı acaba çünkü yükledikten sonra uninstall edilemiyo şu anda heralde . Ben bi yüklemiştim ilk zamanlar restore ile kurtulabilmiştim cihaz açılmamıştıda bir daha
Hele Bismillah de ilk once ilk Betası yayınlandı.
quote:
Orjinalden alıntı: Madman
Önceki versiyona ilaç yapmışlardı bunun da var mı acaba
fw2.0.x te onemli degisiklikler oldugundan (Ses Altyapısı da buna dahil) su anda eklememişler.
quote:
Orjinalden alıntı: kyle007
Haydaaa Equalizer yok mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcff -- 12 Ağustos 2008; 12:38:32 >
- All Components:
-
İşin ilginci ses altsistemindeki önemli değişikliklerden dolayı eq olmayacak diyor , yani olması için çabalamayacaklar bile, hıh yakıştıramadım RipDev'e -
installerdan programı yüklemeye çalışıyorum fakat task kısmında birçok processing yazan satır çıkıyor ve beklememe rağmen bir işlem gerçekleşmiyor. böyle bir sorun yaşamış arkadaşım veya çözümü bilen arkadaşım var mı?
NOT: şimdi de "bad url" hatası veriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CTU -- 12 Ağustos 2008; 13:59:36 > -
Teşekkürler harbi paylaşımcı adamsın.PS bölümdünde öyleydin ,burdada... -
Saolasın dostum. PS bolumunden ne haber takılıyor musun hala oraya?
quote:
Orjinalden alıntı: ozngltkn
Teşekkürler harbi paylaşımcı adamsın.PS bölümdünde öyleydin ,burdada...
-
bu programı 1.1.4 iken kurmuştum, makinayı kullanılmaz hale getirdi... o günden beri uzak duruyorum... aslında kullanışlı gibi duruyor ama tırstım bi kere. hele betası, aman aman... -
ben 114te iken birkacgun trial veriyordu zaten begendim o gunden beri unlimited use olarak kullanıyorum ve memnunum
quote:
Orjinalden alıntı: gokhankoc_brood
bu programı 1.1.4 iken kurmuştum, makinayı kullanılmaz hale getirdi... o günden beri uzak duruyorum... aslında kullanışlı gibi duruyor ama tırstım bi kere. hele betası, aman aman...
-
quote:
Orjinalden alıntı: mcff
Saolasın dostum. PS bolumunden ne haber takılıyor musun hala oraya?
quote:
Orjinalden alıntı: ozngltkn
Teşekkürler harbi paylaşımcı adamsın.PS bölümdünde öyleydin ,burdada...
Pek takılmıyorum artık.K*nsolcular'a geçtim.Seni de beklerim.
Neyse konuyu dağıtmayayim.Kate 'e gelince harbiden inanılmaz program ama bazı telefonlarda nadir de olsa sıkıntı yaratabiliyor.
Beta olayı kalkınca bende almayı düşünüyorum.
ps: Bunun gibi önemli programların satın alınması taraftarıyım çünkü program crack li olunca update lerin getiriceği bir çok düzeltme & yeniliklerden mahrum kalınıyor
-
Öyle ama çok pahalı program, 10 dolar falan olsa neyse de...
Şimdi bi de ben Kate'i sadece 5 icon dock ve reflective dock icons, yani sadece Facelift için kullanıyorum...Ki Saurik,WinterBoard ve Cydia'ı geliştiren arkadaş ile görüştüm,WinterBoard'a bu özellikleri kazandırmak için çabalıyor, böylelikle Kate ile hiçbir bağım kalmayacak -
bu tarz programların variantlarının cıkması guzel bir haberdir ki fiyatlarının dibe inmesi kacınılmaz olur...
quote:
Orjinalden alıntı: kyle007
Öyle ama çok pahalı program, 10 dolar falan olsa neyse de...
Şimdi bi de ben Kate'i sadece 5 icon dock ve reflective dock icons, yani sadece Facelift için kullanıyorum...Ki Saurik,WinterBoard ve Cydia'ı geliştiren arkadaş ile görüştüm,WinterBoard'a bu özellikleri kazandırmak için çabalıyor, böylelikle Kate ile hiçbir bağım kalmayacak
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X