arkadaşlar 98 model 2.5 cdx vectram var bunu satıp yerine 2003 2004 model vectra c almak istiyorum 2,0 turbo modelleri nasıldır acaba performans olarak benim aracımı aratırmı görüşleriniz nelerdir selamlar
2003 veya 2004 model olarak turbo vectra var mıydı ya?
quote:
Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK
2003 veya 2004 model olarak turbo vectra var mıydı ya?
bende 1.6 var ve tek sorunu çekişi az.daha doğrusu yetiyor ama mesela biraz sert bir yokuşu 120 km ile çıkarken boğuluyor.kalkışlarda diğer arabalarla kapışmaktann korkuyorum çünkü hyundai getz bile beni geçiyor.büyük ihtimalle yüklenince çok yakar ama normal kullanımda uzun yolda 7 8 lt civarı yakar.ama param olsa turbo alırdım
gösterdiğin linkteki araç vectra c değil manda kasa olarak geçen ama harfini bilmiyorum da senin dediğin uzzay kasalar c oluyor 2002 ve aşağısı
hayatta para sıkıntısı gibi bir sorun olmasa,
makyajlı Vectra C 2.0T sedan veya 3.2 GTS liftback, Elegance aksesuarlı alıp orjinal OPC parçaları takmak hayalim (OPC Line değil, direk OPC )
çok beğeniyorum, umarım alırsınız
quote:
Orijinalden alıntı: fasher
gösterdiğin linkteki araç vectra c değil manda kasa olarak geçen ama harfini bilmiyorum da senin dediğin uzzay kasalar c oluyor 2002 ve aşağısı
bende vectra kullanıyorum 2004 ve 2006 model şimdi bu araç vectra c değilmi eminmisin