Şimdi Ara

2.0 Multijet 135 hp Doblo Chip Uygulaması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
4.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok hocam 1.9 degil 2.0 multijet bunlar.

http://www.sahibinden.com/minivan-van-panelvan-fiat-doblo-combi-2.0-multijet-premio

Şunlar örnek ilanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kompressorpower -- 22 Eylül 2014; 17:55:54 >
  • falken34 kullanıcısına yanıt
    Hocam kapının üst kısmı aralanıyordu ? Gözümü korkuttunuz şimdi. Nası bi aralanma bu ciddi ciddi dışarı gözükecek kadar felan aralanmıyordur heralde ? Öyleyse hemen satalım.
  • Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    Doblodan bekler misin 135 beygir 2.0 multijet olmasını ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kompressorpower

Hocam kapının üst kısmı aralanıyordu ? Gözümü korkuttunuz şimdi. Nası bi aralanma bu ciddi ciddi dışarı gözükecek kadar felan aralanmıyordur heralde ? Öyleyse hemen satalım.

200km ile giderken kapı boyu uzun oldugu için çok fazla rüzgar alıyor içeri..
    kapı aralanmış gibi hissediyorsunuz...

ayrıca kısa şase alırsanız yol tutuş ciddi problem olacaktır..uzun şase tavsiye ederim..
  • quote:

Arkasında 2lt multijet yazıyorsa o gücü beklerim ne var ki? 10 sene öncesinin 2 litre motorları da o güçleri veriyordu. Günümüzde 135 beygir gayet normal bir değer herhangi 4 tekerlekli araç için ticari olsun olmasın. Hani 160-180 beygirlik bir motor olsa fabrika çıkış işte o zaman şaşırırdım gerçekten.
    Şuan bizdeki kısa şase ama 16 inç jant var üstünde. 19 inç takmayı düşünüyorum.

Abimde 1.3 90'lık maxi var yani uzun şase. Araba gitmiyor ve yol tutuşu vasat bence ama yüksek hızda uzun şase kârlıdır belki.
  • Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    Doblo bu doblo ! BMW Mercedes degil !!!!! şaşırtır tabi
  • quote:

Şuan bizdeki kısa şase ama 16 inç jant var üstünde. 19 inç takmayı düşünüyorum.

Abimde 1.3 90'lık maxi var yani uzun şase. Araba gitmiyor ve yol tutuşu vasat bence ama yüksek hızda uzun şase kârlıdır belki.

1,3 maxi gitmez adamı sinir hastası eder..
    daha önce 1,3 olanını da kullandım..kasa motora ağır geliyor..
    kısa şase virajlarda dezavantajlıdır..uzun şase çok daha iyidir..
    ince yanak geniş taban lastik ve jantlara spacer koymanızı tavsiye ederim...

• kompressorpower kullanıcısına yanıt
    Hocam bizimkiler düz hesap dio heralde. çünkü 1.9 dan büyük motor yok doblo'da
    http://en.wikipedia.org/wiki/Fiat_Dobl%C3%B2
    Abi fotoğrafları görünce fena gaza geldim2.0 Multijet ilanlarına bakıyorum 2 gündür baktıklarıma tekrar tekrar bakıp alsak acaba neler yapabiliriz diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DUBLO

Hocam bizimkiler düz hesap dio heralde. çünkü 1.9 dan büyük motor yok doblo'da
    http://en.wikipedia.org/wiki/Fiat_Dobl%C3%B2

He la burası köy kahvesi yaa düz hesap DiyozVerdiğin linkte erinmeyip aşşağı inersen

KOCAMAN 2.0 MULTİJET YAZISINI GÖRÜRSÜN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JDMSaMSuN -- 22 Eylül 2014; 18:42:41 >

• kompressorpower kullanıcısına yanıt
    Hocam araç ne yakıyor? (ortalama hız, yüklü yüksüz, şehir dışı, günlük gitgel km)
    ciddi ciddi düşünüyorum bu aracı.
    aylık ortalama 4.000 km yapıyorum.@kompressorpower

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abd-ullah -- 22 Eylül 2014; 18:54:48 >
  • abd-ullah A kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle çok abartılı olmasada sürekli performanslı kullanılıyor araç. Araç zaten hiç yüklenmiyor en fazla 2-3 valiz vs. yani yük taşımıyoruz araçla. Sadece sürücü ile hafiften agresif kullanımda dur kalk ankara trafiğinde 10 litre kadar yakıyor, uzun yolda yine hafif performanslı hızlanıp 100-110 gidersen 6-7 litre yakıyor. Ha ben biraz şaka yapayım keyfini çıkarayım dersen uzun yolda dahi olsa 14-15 litreleri bulabilirsin.

Aylık ortalama 4bin km ise yılda en az 50bin kilometre yol yapacak araç. Bence maksimum 3-4 yıl kullanılıp 150-200bin gibi kilometrelerde son sahibinde satılır araç.
  • Arkadaşlar bu tür uygulamalar, yani motor gücü artırma vs ruhsata işleniyor mu, yoksa ustasıyla sizin aranızda mı kalıyor, yani muayeneden falan geçerken sorun yaratmıyor mu ? Gerçi aracı test eden adam chip uygulaması olduğunu anlayamaz, taa ki gaza biraz basana kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: JDMSaMSuN

Abi fotoğrafları görünce fena gaza geldim2.0 Multijet ilanlarına bakıyorum 2 gündür baktıklarıma tekrar tekrar bakıp alsak acaba neler yapabiliriz diye düşünüyorum

Alsan pek bişey yapmana gerek yok kardeşim.
    4 spacer. 4 jant lastik. Yazılım atıyorsun olup bitiyor.

Eger satmasaydim arkaya lcd tv koyup tesisat yapaçaktim . tavanı komple kestirip cam yaptıracaktim.
    O hevesle Aldığım amfi ve 12 v lcd hala evde duruyor
    Tavanı yüksek içi çok geniş Doblo maxinin.10 numara Vip oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• JDMSaMSuN kullanıcısına yanıt
    usturubunu düzeltirsen sevinirim.
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Fiat_Doblo
  • quote:

Orijinalden alıntı: falken34

quote:

Orijinalden alıntı: JDMSaMSuN

Alsan pek bişey yapmana gerek yok kardeşim.
    4 spacer. 4 jant lastik. Yazılım atıyorsun olup bitiyor.

Eger satmasaydim arkaya lcd tv koyup tesisat yapaçaktim . tavanı komple kestirip cam yaptıracaktim.
    O hevesle Aldığım amfi ve 12 v lcd hala evde duruyor
    Tavanı yüksek içi çok geniş Doblo maxinin.10 numara Vip oluyor.

Harbiden süğer olur birde Caddy 2.0 TDI Sporline var oda güzel alternatif TDI Chıp tunıngle fena makina oluyo diye biliyiroum.Sadece yazılımla 1.6 105 hp 10 Senelik eşşek TDI'dan 180 HP Civarı alıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: DUBLO

usturubunu düzeltirsen sevinirim.
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Fiat_Doblo

Hağla linki atıyorsun 1.Nesil'e değilde linkini verdiğim yerden 2.Nesildeki Motor seçenekleride bakarsan görüceksin 2.0 Multijet'i bu arada Amerikada 2.4 Litre Twinshark Benzinli motor'la bile satılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

quote:

Arkasında 2lt multijet yazıyorsa o gücü beklerim ne var ki? 10 sene öncesinin 2 litre motorları da o güçleri veriyordu. Günümüzde 135 beygir gayet normal bir değer herhangi 4 tekerlekli araç için ticari olsun olmasın. Hani 160-180 beygirlik bir motor olsa fabrika çıkış işte o zaman şaşırırdım gerçekten.

Aynı motordan fiat fiat freemontta 177 hp güç alınıyor ancak fiat yük vs taşıyanlar için hem uzun ömürlü hem az yakan bir versiyonunu yapmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

quote:

Aynı motordan fiat fiat freemontta 177 hp güç alınıyor ancak fiat yük vs taşıyanlar için hem uzun ömürlü hem az yakan bir versiyonunu yapmış

Zaten mantıklı olan da o değil mi? Doblo gibi ticari bir aracta 170-180 beygir gücünde bir motor abes olurdu diye düşünüyorum. Performans amaçlı bir araç değil sonuçta. Bmw 2litre dizelde 218 beygir gibi rakam yakalıyor. Vw nisan ayında 10 ileri dsg ve litre başına 134beygirlik dizel hazırladığını duyurdu. Artık böyle rakamlar ortaya çıkabiliyorken 2 litre dizel motorda 135 beygir gibi rakamlar beni şaşırtmaz bunu söylüyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.