Şimdi Ara

2.0.2 ye geçtim ama iphone mefta oldu !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 2.0.2 ye itybes vasıtasıyla geçtim fakat şu anda telefon sadece acil aramalara açık (simcard ı okumuyor) ve menü de gözükmüyor... ne yapmalıyım

PSN : KRML_KNN
  • herşeyi yaptım arkadaşım olmuyor kaç tane topic açtım ne yapılması gerektiğini bilen yok !!! son çare olarak bunu denedim ama bu da fiyasko !!! yardım istiyorum eleştiri değil !!!

bu topikten ben yaptım sorunsuz çalısıyor detaylarına kadar anlatmıs arkads saolsun.

ARKADAŞLAR BU YÖNTEM İLE 15 IPHONE SORUNSUZ VE ZAHMETSİZ ÇALIŞTIRILMITIR. TEST AMAÇLI 1.0.2 - 1.1.1 - 1.1.3 - 1.1.4 VERSİYONLARI İLE DENENMİŞ OLUP HEPSİNDEN DİREKT OLARAK 2.0.2 YAPILMIŞ VE SORUNSUZ KULLANILMIŞTIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 27 Ağustos 2008; 1:02:24 >
    Turkce karakter kullanamiyom uzgunum yarin pcden bakim sorunu halledemessen yadimci olurum

winpwn ile denedim fakat olmadı,şimdi quickpwn ile denicem...inş olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faday -- 27 Ağustos 2008; 1:06:24 >
  • faday, forumu herhalde hiç okumuyorsun. Eleştiri istemiyorum diyorsun fakat cümlene zaten "arkadaşlar 2.0.2 ye itybes" şeklinde başlamışsın. Bütün forum yönerge kaynıyor. Hiç bir şey bilmeyen adamlar buraya gelip, telefonunu kırıp işlerini hallediyor. Nereye açtın başlıkları da kim cevap vermedi? Cevaplar zaten dünden burada.

Cevabı olan konuları okumadan açılan 20 tane başlıkla uğraşıyoruz, hergün!..
    İlk size mi oldu diye düşünüyorsunuz?

Bilmiyor olabilirsiniz, bunda kesinlikle bir sakınca yok zaten forumun amacı da bilmeyene yardımcı olmak.
    Ama biz burada oturup saatlerimizi harcayıp, yazı, yönerge yazıyorsak, karşılaşılan problemlere çözüm üretmeye gayret ediyorsak ve bunları sadece bir TEŞEKKÜR için yapıyorsak, buna saygı gösterilmesini beklemek en doğal hakkımız.

Telefonunuzu 2.0.2'ye yükseltmeyin diye 2 adet başlıkta basbas bağırıyorum. Siz diyorsunuz ki 2.0.2 istiyorum. Buyrun yükseltin. Biz yine yardımcı oluruz size.

• ne yapılması gerektiğini sen hariç herkes biliyor bu sitede.sen araştırmadan itunes ile restore yap ondan sonra gel burada ahkam kes.öncelikle yardım isterken kibar olmasını öğren!!.
    quote:

Orjinalden alıntı: faday

herşeyi yaptım arkadaşım olmuyor kaç tane topic açtım ne yapılması gerektiğini bilen yok !!! son çare olarak bunu denedim ama bu da fiyasko !!! yardım istiyorum eleştiri değil !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teoalp -- 27 Ağustos 2008; 1:16:12 >

• quote:

winpwn ile denedim fakat olmadı,şimdi quickpwn ile denicem...inş olur

QuickPWN yaptığınızda YouTube'unuz çalışmayacak. YouTube'u düzeltirseniz de bu sefer iTunes, iPhone'unuzu göremeyecek.
  • ben topic açmıştım... 1.1.4 deyken skrewcommon ve ardından ringtones u yükledim telefonum çalışmaz hale geldi...sadece menü de dolaşabiliyordum ve sadece gelen aramaları cewaolayabiliyordum...bu konuda yardım istedim 2 gündür fakat burdakilerin dediği tek şey " bende de aynı sorun oldu yapabildin mi" başka hiçbir destek görmedim...

bunun sonucunda başka çarem kalmadı ve 2.0.1 e geçmeye yöneldim mecbur olarak, daha sonrasında itunes ile versiyonu 2.0.2 ye yükselttim... keyfimden mi ?? hayır çaresizlikten...ben 2.0.2 yükseltmek istiyorum diye bi cümle kullanmadım ...

bilgilerinize...

Orjinalden alıntı: teoalp

ne yapılması gerektiğini sen hariç herkes biliyor bu sitede.sen araştırmadan itunes ile restore yap ondan sonra gel burada ahkam kes.öncelikle yardım isterken kibar olmasını öğren!!.
    quote:

herşeyi yaptım arkadaşım olmuyor kaç tane topic açtım ne yapılması gerektiğini bilen yok !!! son çare olarak bunu denedim ama bu da fiyasko !!! yardım istiyorum eleştiri değil !!!

• yahu 2.0.1 e gitmissin mecburiyyetden tmm onu anladik. bi arastirsaydin 2.0.2 nasil kiriliyor diye zaten senin iznin olmadan hayatda itunes update etmez 2.0.2 ye

ben topic açmıştım... 1.1.4 deyken skrewcommon ve ardından ringtones u yükledim telefonum çalışmaz hale geldi...sadece menü de dolaşabiliyordum ve sadece gelen aramaları cewaolayabiliyordum...bu konuda yardım istedim 2 gündür fakat burdakilerin dediği tek şey " bende de aynı sorun oldu yapabildin mi" başka hiçbir destek görmedim...

bunun sonucunda başka çarem kalmadı ve 2.0.1 e geçmeye yöneldim mecbur olarak, daha sonrasında itunes ile versiyonu 2.0.2 ye yükselttim... keyfimden mi ?? hayır çaresizlikten...ben 2.0.2 yükseltmek istiyorum diye bi cümle kullanmadım ...

bilgilerinize...

tamamda adam demiş işte bende de aynı sorun oldu yapabildinmi diye yani senin yaşadığın sorunu o adam da yaşamış ama çözümünü bulamamış. bulsa neden paylaşmasın? senin şuan yapacağın işlem versiyonu 1.1.4 düşürmen.

• Ya ne gerek var arkadaşın üstüne bu kadar gidiyorsunuz anlamadım gitti.Arkadaşım Quickpwn'ın rc3 versiyonu çıktı onu indir 5 dk sürüyor zaten telefonunu eskisi gibi kullanırsın youtube'da sorunsuz açılır.

ben topic açmıştım... 1.1.4 deyken skrewcommon ve ardından ringtones u yükledim telefonum çalışmaz hale geldi...sadece menü de dolaşabiliyordum ve sadece gelen aramaları cewaolayabiliyordum...bu konuda yardım istedim 2 gündür fakat burdakilerin dediği tek şey " bende de aynı sorun oldu yapabildin mi" başka hiçbir destek görmedim...

bilgilerinize...

Eğer 15 dakika forumu araştırmış olsaydınız, belki 3-5 kişinin başına gelen bu problemin çözümünü bulamasanız da telefonunuzu 2.0.2'ye yükseltmeden yeniden 1.1.4'e RESTORE etmenin yolunu bulacaktınız.

O başlığı okudum, bahsettiğiniz programları kullanmadığım ve aynı sorunu haliyle yaşamadığım için bir cevap veremezdim. Diğer yandan başlıkta telefonunuzun versiyonu ve hangi program ile kırıldığını yazmazsanız yardımcı olmak oldukça da zorlaşır. Haliyle bir konunun altına insanların "Valla bilmiyorum ki" yazmasını bekleyemezsiniz. Hatta görüldüğü kadarı ile sizden bir çözüm beklenmiş dahi olabilir. Çünkü herhangi biri bunu çözmüş olsa yardımcı olmak isteyecektir.

Şu anda yapabileceğiniz şey telefonunuzu WinPWN ile 2.0.1'e yükseltmek bana kalırsa.

Fakat IMEI numaranız klonlanmış ise, Baseband sürümü yükseleceği için telefonunuz orijinal IMEI numarasına dönecektir. Dolayısı ile bu sefer 1.1.4'e düşürmek için başlıkları okumanız gerekecek. 1.1.4'e düşürebilirseniz, baseband'i yükseltmeden 2.0.1'e ve çok yakında 2.0.2'ye geçebilirsiniz.

• rc3 ne zm cikdi rc2 yi yeni indirmisdim bakyorum

Orjinalden alıntı: akid

Ya ne gerek var arkadaşın üstüne bu kadar gidiyorsunuz anlamadım gitti.Arkadaşım Quickpwn'ın rc3 versiyonu çıktı onu indir 5 dk sürüyor zaten telefonunu eskisi gibi kullanırsın youtube'da sorunsuz açılır.

Şimdi, QuickPWN RC3 ile kıran kullanıcıların, iPhone'larında yaşadığı diğer sorunları da eklemek gerekiyor. Telefon şifreleri aklında tutamıyor, wifi kopma yapıyor ve mail uygulamaları doğru şifre girseniz dahi yanlış şifre hatası veriyor.
    Ama evet........ YouTube açılıyor....
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.