Bildirim
1vs5 Shyvana Pentakill

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bu konuyu hatırlıyom lae 1-2 sene öncede açtıydın -
quote:
Orijinalden alıntı: GetsugaTenshoo
Bu konuyu hatırlıyom lae 1-2 sene öncede açtıydın
ben bile hatırlamıyorum sen nereden hatırladın ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nick Valensi -- 8 Şubat 2015; 14:26:29 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Khione
quote:
Orijinalden alıntı: GetsugaTenshoo
Bu konuyu hatırlıyom lae 1-2 sene öncede açtıydın
ben bile hatırlamıyorum sen nereden hatırladın ya
Zekiyimdir -
sen 14 lvlsın adamlar 9 lvl 5vs 1 yazmışsın 1 tanesını kesıyon dıgerı yanına gelıyo 2 saat sonra attıgın ultı rezalet karsı takımın lowlugu sadece hard feedlenmışsın buyuk ıhtımal -
quote:
Orijinalden alıntı: arsızbeladinleyen2000li
sen 14 lvlsın adamlar 9 lvl 5vs 1 yazmışsın 1 tanesını kesıyon dıgerı yanına gelıyo 2 saat sonra attıgın ultı rezalet karsı takımın lowlugu sadece hard feedlenmışsın buyuk ıhtımal
Peki. -
quote:
Orijinalden alıntı: Khione
quote:
Orijinalden alıntı: arsızbeladinleyen2000li
sen 14 lvlsın adamlar 9 lvl 5vs 1 yazmışsın 1 tanesını kesıyon dıgerı yanına gelıyo 2 saat sonra attıgın ultı rezalet karsı takımın lowlugu sadece hard feedlenmışsın buyuk ıhtımal
Peki.
sende bılıyosun bunu gerçekler -
Draven balta tutamadı low elo olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Videodaki pentanın zorlugu= Custom game> 5bot -
rakipte lee mid, diana jungle, alistarda ignite var. shyvana 12 kill ile 4 item tamamlamışken, rakiplerin fragı 1-8 falan 1 itemleri var. 2. item yarım. oha çok pro nası yaptın.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X