Şimdi Ara

1vs5 botlarla

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
20.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • counter 1.6 yı kurdum fakat sadece kendim teror ,counter takımınada 5 tane bot atmak istiyorum
    normal olarak botları attıgımda oyuna her iki takımdada 5 er oyuncu oluyor sonra kendi takımımdaki oyunculardan 4 tanesini oyundan cıkarında karsı takımdaki oyuncuları benim takıma geciriyor bunu nasıl engelleyebilirim acaba =?

• Yapay Zekanın Yanıtı

CS:GO'da Botlarla 1v5 Nasıl Atılır

1v5 Bot Atma Komutları

CS:GO'da botlarla 1v5 atmak için aşağıdaki komutları kullanabilirsin:

• mp_limitteams 1
    • mp_autoteambalance 0
    • mp_restartgame 1

Adımlar

1. Konsolu Aç: Konsolu açmak için "~" tuşuna bas.
    2. Komutları Gir: Yukarıda belirtilen komutları konsola gir ve "Enter" tuşuna bas.
    3. Oyunu Yeniden Başlat: "mp_restartgame 1" komutunu girerek oyunu yeniden başlat.
    4. Bottarı Ekle: "bot_add ct" veya "bot_add t" komutlarını kullanarak takımlarına bot ekle. Karşı takıma 5 bot eklediğinden emin ol.

İpuçları

• Haritayı değiştirmek için "map [harita adı]" komutunu kullanabilirsin.
    • Botların zorluk seviyesini "bot_difficulty [kolay, orta, zor]" komutuyla ayarlayabilirsin.
    • Oyuna silah ve ekipman eklemek için "give weapon_[silah adı]" ve "give item_[ekipman adı]" komutlarını kullanabilirsin.

Faydaları

• Nişangah Pratiği: Botlara karşı 1v5 atmak, nişangahını ve silah kontrolünü geliştirmek için mükemmel bir yol sağlar.
    • Strateji Geliştirme: Botların hareketlerini ve taktiklerini gözlemleyerek, gerçek oyunlarda kullanabileceğin stratejiler geliştirebilirsin.
    • Eğlence: Botlarla 1v5 atmak, rekabetçi bir oyun ortamı olmadan eğlenceli ve zorlayıcı bir deneyim olabilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • mp_autoteambulance 0 yapman gerekiyo sanırım yalnış yazmış olabilrim mp_auto yaz "tab" a bas buna yakın birşey çıkar onu 0 yap
  • mp_limitteams 0 
    mp_autoteambalance 0
    bot_kick
    bot_add_ct
    bot_add_ct
    bot_add_ct
    bot_add_ct
    bot_add_ct
    sv_restart 5

Örnek zBot cfg dosyaları zBot Cfg (1 KB)
  • Bot paketi ismini yazsaydınız iyi olurdu,cs 1.6 ilk yüklediğimde[v7], bot paketi yüklüydü kendisi. O bot paketini buldum ve yükledim, aşağıdaki gibi ise botların hangi takımda olmasını istiyorsanız Bot Join Team'den takımı seçmeniz yeterlidir . Diğer ayarları da isteğinize göre ayarlayabilirsiniz .
     1vs5 botlarla

Bot paketini isterseniz :
    http://www.&#114&#97&#112&#105&#100&#115&#104&#97&#114&#101.com/files/55324043/counter-strike_1.6-bot-paketi_csadasi.com.zip
    indirebilirsiniz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TooRop. -- 9 Nisan 2009; 19:45:46 >

• tüm cevaplar için teşekkür ederim
  • kendi takımından 4 botu öldür.
  • bot ayarlarından botları sadece karşı takıma ver
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunda afk,feeder,trolleri...
    10 yıl önce açıldı
    Rengar kombolar
    12 yıl önce açıldı
    Malphite Nasıl Counterlanır?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mp_limitteams 0 
    mp_autoteambalance 0
    bot_kick
    bot_add_ct
    bot_add_ct
    bot_add_ct
    bot_add_ct
    bot_add_ct
    sv_restart 5
    quit

oyun muhtemelen kapanacaktır, merak etme, öyle olması gerekiyor.

şaka maka, quiti çıkar, RemagX adlı forumdaşımızın dediği gibi herşey.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.