benim 63 karus okçu var manes te +7 ironx var gel knka kapişalim iştersen
iyi bir konu UP!!!!
manes level 63 blade master kapışırız ok?
oOo Selcuk Hoşgeldin DH ye Ben oğuz
ben isterim karus nick neron at pm kapışalım.genelde m2
IIIhiLaLVs3hLL Nickim..1vs1 yapmak isteyenler pm atsın..Bu arada lvl 61 ve karusum..
Adam herkesle 1 vs 1 yapıcak olursa ...
benim pc aşağıu yukarı hiç kapanmıyo ama daha yeni 57 olabildim adam 63 dio koxp baya iimiş ama karar verdim bende güvenilir bulursam keylogger olmayan bende açacam tak dedi artık
ne 63 ü olm yaaa 64 oldum 65 e kasıyom ben hep golemlerde hehe + buarada iAMSercan a pm atın karus um kapişiriz tmm mı millet bide +7 IB buldum manyak bişi yaaa:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D
quote:
Orjinalden alıntı: delimanyak3333
quote:
Orjinalden alıntı: Prince1991
biz daha server a giremedik millet 62 kasmış.
ah koxp vah koxp
Artık size bişey demiyorum anlamıyormusunz ( kapasite meselesi ) anlamak mı istemiyorsunuz. koxp kullanan var ama koxp kullanmadan 62 olanda var. Siz kasmayı bilmiyorsunuz diye kimse mi bilmiyor. Her 60 olana bu iftira atılıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: 3hLL
IIIhiLaLVs3hLL Nickim..1vs1 yapmak isteyenler pm atsın..Bu arada lvl 61 ve karusum..
altmışpir mi OLdun sen
NOt Benle Kapışmayın
Dur bi char açam manesde geliom
Alayınız gelsin 61 asasin Nick XooX
quote:
Helal olsun arkadaşım sana CZde sürekli ismini görüyorum ismini. Senden bitek şey istiyorum şu kendini bişey sanan xAzeRoTHx i yaşatmaman. Elinde md+8 var ama 4 kere bizim aposu bastı bi mageyi alamadan yatırdık n00bu. Ben de bikaç günlüğüne bıraktım oyunu elimdeki miragelerim yandı silahsız kaldım Moralim çok bozuk bikaç gün oynamıcam. Nickim de: HyuGa.
quote:
Orjinalden alıntı: Falchon
quote:
Helal olsun arkadaşım sana CZde sürekli ismini görüyorum ismini. Senden bitek şey istiyorum şu kendini bişey sanan xAzeRoTHx i yaşatmaman. Elinde md+8 var ama 4 kere bizim aposu bastı bi mageyi alamadan yatırdık n00bu. Ben de bikaç günlüğüne bıraktım oyunu elimdeki miragelerim yandı silahsız kaldım Moralim çok bozuk bikaç gün oynamıcam. Nickim de: HyuGa.
Ya o adam ezigin teki bi elinde md veya shard war +7 olabilir veya +8 dier elinde SS war + kaç onu bilmıyorum sadece item war combo denen bişey yoq o adamda..
cz vs vs vs vs vs heryerde her koşulda kapişiler lvl 65 e kasıyorum şuan millet elimde ki +8 md ler beni idare ediyo şimdilik ama daha sonra çok para m olursa sırf +9 a basmayı denicem itemleri iAMSercam :Dmanes te yim hehehhh
lwl 30 nick lBarBarl oyuna hiç giremiom humanım kasacak varsa kasabilir:D
ben hem lvl hem np kasıyorum millet 65 olma k üzereyim %71 az kamış dimi :D:D:D:D manes teyim he heh iAMSercam hehehh
perfectteam clanını bılıom valla cok salam adamlar gordum o clandan coks alm clan bu arada ben 57 lwl xblackx human şirinler clanına gerı donuom inş