Şimdi Ara

1Up'un Stuntman Önincelemesi (360)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adamlar Stuntman Ignition'un xbox 360 versiyonunun PS3 versiyonunun önünde olduğunu söylüyorlar "edge out" demişler yani PS3 versiyonunu yoldan çekti gibi bir anlamı var. Neyse PS2 PS3 ve 360'a gelecek diye açıklanan ve sonra PS3 versiyonu belirsiz bir tarihe ertelenen Stuntman'in PS3 için daha fazla optimizasyona ihtiyacı olduğu belirtiliyor.

Xbox 360 ve PS3 versiyonları arasında grafiksel ve frame oranları açısından pek fark olmayacağını ancak 360 versiyonunda PS3'te olmayacak bir kaç ek özellik olduğunu da belirtmişler. Örneğin ana menüdeki bir tuş sizi direk indirilebilir içeriklerin olduğu marketplace sayfasına götürecekmiş burada çeşitli dashboardlar, araçlar için yeni parçalar olacakmış. Ayrıca kontrollerdeki Ruble özelliğininde kullanılacağı söyleniyor. İşte bu özellikleriyle PS3 versiyonun önüne geçiyor oyun. 360 ve PS2 için önümüzdeki haftalarda çıkması beklenen oyunun PS3 için ertelenmesi dedikoduları da PS3 hanesine kocaman bir eksi daha yazıyor.

Benim düşüncem oyunun illaki PS3'e çıkması gerekmediği ha çıksa iyi olur tabi zaten oyun kıtlığı var ama olmasa da olur PS2 de oynarız biz de Işınla beni Scottie...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecturer -- 18 Ağustos 2007; 15:11:24 >

• Güzel güzel,bu oyunu da oynarız.Alternatif olur....
  • xbox 360 versiyonu hem grafik hemde framarate olarak daha üstün olacaktır bu su götürmez bir gerçek.Demosunu oynadım zevkliydi ama biraz zor gibiydi sanki.
  • Dostum haberi okumadın galiba fark olmayacak diyor yapımcılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecturer -- 18 Ağustos 2007; 18:29:46 >
  • demosunda bence bayaa framerate sorunu vardı cok atesli böllümlerde bayaa zorlanıyordu makine bu sorun düzelirse oyun gayet güzel olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: lecturer

Dostum haberi okumadın galiba fark olmayacak diyor yapımcılar

yapımcılara bakmamak lazım the darkness içinde öyle dediler baktık ki arada dağlar var.
  • Stuntman çok kaliteli oyundur, demosunu deneyin kesinlikle. Kaçmaz bu oyun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben bu oyunun demosunu ilk çıktığında oynamıştım....tavsiyem bu oyundan uzak durmanız....
  • Amma çelişkili yanıtlar yahu
  • Evet demosunu oynamistim.. cok zor bir oyun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.