Şimdi Ara

1mat=2sos Gerçeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mf3 ten hazırlanan arkadaşlara hatırlatayım dedim,matematiği ful yapamayacaksınız(yapamiyorsaniz),zorlamayin,Sosyal calisin,kara gecersiniz.Yani ygs puaniniza bakmayin netinize bakin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen böyle devam .

• Yanlis biseymi dedim ?

Aha senin icin ozlu soz urettim: artis gibi cevap verip sonuna nokta koyacagina;adam gibi cevap ver sonuna unlem koy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Centaureea -- 13 Ocak 2016; 21:45:22 >
  • adam haklı sen neyin kafasındasın
  • Kâra değil zarara girerler :) mf den tercih yapacaklar.
  • GötsüzAdaM kullanıcısına yanıt
    Ben mati tamamen birakip sosyale yuklenin demiuorumki mat artik sinirdaysa zorlamayin onun yerine az da olsa sosyale bakin diyorum. 2 dk da 1 tane mat sorusu anca yapilir ama 2 dk da en az 4 sosyal cozulebilir.Zamani matta ziyan etmeyin diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Centaureea -- 13 Ocak 2016; 21:58:09 >
  • Adam haklı dagilin

• tm1 den seçim yapacaklar coğrafya olmuyorsa fene baksınlar kek 10 soru çıkar :) ikiside %5 etkiliyor
  • Centaureea C kullanıcısına yanıt
    :D sosyali hafife almanız beni sevindirdi acıkcası güzel güzel
  • MF yim tarih sosyal soruları çerez geliyor. Sözellere acıyorum

• LazPlayboy kullanıcısına yanıt
    Tm yim. Cografyayada bekleriz

• berkaylg B kullanıcısına yanıt
    YGS den sonra pm kutuma uğra

• quote:

Orijinalden alıntı: LazPlayboy

MF yim tarih sosyal soruları çerez geliyor. Sözellere acıyorum

zaten sosyal gördün 3 yıl boyunca neyin havası bu hocam?Sanki sayısalcılar sosyal çözmezmiş gibi bir algı yaratılıyor ilginç gerçekten.Hani bir eşit ağırlıkçı fen çerez dese mfcilere acıyorum dese anlarım , adam 10dan beridir fen görmüyor ama çözüyor derim.Ama bir sayısalcının sosyal çözerek sözelci küçümsemesi ilginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Floor Jansen

quote:

zaten sosyal gördün 3 yıl boyunca neyin havası bu hocam?Sanki sayısalcılar sosyal çözmezmiş gibi bir algı yaratılıyor ilginç gerçekten.Hani bir eşit ağırlıkçı fen çerez dese mfcilere acıyorum dese anlarım , adam 10dan beridir fen görmüyor ama çözüyor derim.Ama bir sayısalcının sosyal çözerek sözelci küçümsemesi ilginç.

Küçümseme gibi bir durum yok. Keşke zor sorsalar da o alanda uzman olanla olmayan ayrılsa. Fenden de kolay sorulmasına karşıyım ben

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Floor Jansen

quote:

Küçümseme gibi bir durum yok. Keşke zor sorsalar da o alanda uzman olanla olmayan ayrılsa. Fenden de kolay sorulmasına karşıyım ben

Acıyorum'u yanlış anladım sanırım.

YGS'nin amacı bu zaten. Alandan çok temel bilgiler ve hız sınanıyor. Burda yeterli görülenlere alan soruluyor.LYSde o işi hallediyorlar.

• görende coğrafyayı zor bir şey sanacak

bende tm yim ama gerçek aşikar hem sosyal hem fen soruları çerezin de ötesi 5 dk arttırdığım gerçek ygs de fenden 8 net yaptım hepsi de fizikti

sosyali zaten 20 dk sürmeden bitirdim, kendinizi kandırmayın
  • Ben 4 sosyal 1 mat saniyodum ygs1'e etkisini.

• quote:

Orijinalden alıntı: obmann

Ben 4 sosyal 1 mat saniyodum ygs1'e etkisini.

7mat=11sosyal

Bu arada,ygs puani hesaplanirken sosyalin puani dusuk,ama is lys siralamasini hesaplamaya gelince mf3 te 7mat 11 sosyale denk geliyor. Birde ygs sosyalle lys geometi ayni puanlari getiriyo.Ha ygs sosyali fullemissin ha lys geometriyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Centaureea -- 14 Ocak 2016; 7:16:55 >
  • Centaureea C kullanıcısına yanıt
    Hocam benim anlayamadigim sosyal lys siralamasina nasil etki ediyo ki? Ben de hesaplamistim ygs1'e sosyalin etkisi cok azdi.

• obmann O kullanıcısına yanıt
    Ygs puani hesaplanirken haklisin sosyal cok az etkiliyor.Ama lys sinavibdan sonra puanlar tekrar hesaplaniyor.
    MF-3’te;
    Türkçe yüzde 11,
    Temel Matematik yüzde 11,
    Sosyal yüzde 7,
    Fen yüzde 11,
    Matematik yüzde 13,
    Geometri yüzde 5,
    Fizik yüzde 13,
    Kimya yüzde 14
    ve Biyoloji yüzde 15;

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.