Şimdi Ara

1k isteyen ealar kaç yaptınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ayt 65 geldi saçma sapan hatalar yapıp durmuşum. Değiştirdiğim her soru yanlış çıktı vs cok moral bozdu. 2020'ye göre 2.3k diyor türkçeye 30 net dersem. Odtü iktisat falan gelse çok sevinicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 104 tyt 63 ayt daha iyi olabilirdi tyt fen ayt coğ tarihten falan kaybettim 3k sıralama bekliyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kral seni hatırlıyorum 2020'den benzer sıralamalar yapmıştık hukuktaydın galiba istemeyerek tebrik ederim sonucun için en kötü 3k da yer alırsın diye düşünüyorum odtü iktisat banko bence

• benim obp 78 ondan biraz daha düşük olur gibi sizinkine göre hocam ama netler yakinmiş

• _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt

ben de seni hatırlıyorum hocam çok sevindim gördüğüme. Evet ist hukuktaydım. Sen kamuya mı girmiştin odtüde? İnsallah dediğin gibi olur sıralamalar

• Serjaime kullanıcısına yanıt
    hocam ist hukuku bırakmanızı etkileyen şeyleri yazdığınız bir konu var mı,yok ise kısaca bahsedebiir misiniz? güzel bir sonuç tebrikler :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • incesaz. kullanıcısına yanıt

hocam öncelikle teşekkür ederim. Öyle bir konum yok maalesef. Ben girerken sıralamaların oraya kadar geleceğini pek kestirememiştim odtü u.i ve itü ekonomi o zaman daha gerideydi onlar gelmedi istanbul hukuk i.ö geldi. Pek istemediğim için zaten önyargılı basladım. Sevilecek dersler de var ama genel olarak bana uygun değildi. Bir de tanıştığım 5-6 yıllık avukatlarla muhabbet ettikce iyice soğudum. Bu yıl öylesine girip kendi puanımla geçiş yapacaktım ama son 2 ay bari girmişken çalışayım belki alternatif çıkar dedim. Zaten çoğu şeyi hatırlıyordum öyle bir serüven oldu. Hukuk hakkında dediğim gibi zaten önyargılıydım pek düzgün örnek olmam kimseyi etkilemek de istemem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 senede 40k yapılır mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Serjaime kullanıcısına yanıt

aynen hocam kamudayım 2ye geçtik sayılır finallerle uğraşıyorum sınav sonrası da uğrayayım dedim görünce sevindim seni umarım tyt beklediğinden de yüksek gelir işletme daha rahat olur hukuk serüveninden sonra

• 90 civari tyt 75 ayt

• 100+ tyt 74 ayt

• otuzayeteyabtimlanetolsun kullanıcısına yanıt

rahat gelir hocam tebrikler

• hayirli olsun hocam

• tyt 90-100 ayt 50-60(ayt mat 36-38)
    moralim bozuldu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 99.75 70

• emeklerinizin karşılığı olmasa da güzel yerler gelir yine hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.