1k isteyen ealar kaç yaptınız

-
-
104 tyt 63 ayt daha iyi olabilirdi tyt fen ayt coğ tarihten falan kaybettim 3k sıralama bekliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kral seni hatırlıyorum 2020'den benzer sıralamalar yapmıştık hukuktaydın galiba istemeyerek tebrik ederim sonucun için en kötü 3k da yer alırsın diye düşünüyorum odtü iktisat banko bence
-
benim obp 78 ondan biraz daha düşük olur gibi sizinkine göre hocam ama netler yakinmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de seni hatırlıyorum hocam çok sevindim gördüğüme. Evet ist hukuktaydım. Sen kamuya mı girmiştin odtüde? İnsallah dediğin gibi olur sıralamalar
hocam ist hukuku bırakmanızı etkileyen şeyleri yazdığınız bir konu var mı,yok ise kısaca bahsedebiir misiniz? güzel bir sonuç tebrikler :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam öncelikle teşekkür ederim. Öyle bir konum yok maalesef. Ben girerken sıralamaların oraya kadar geleceğini pek kestirememiştim odtü u.i ve itü ekonomi o zaman daha gerideydi onlar gelmedi istanbul hukuk i.ö geldi. Pek istemediğim için zaten önyargılı basladım. Sevilecek dersler de var ama genel olarak bana uygun değildi. Bir de tanıştığım 5-6 yıllık avukatlarla muhabbet ettikce iyice soğudum. Bu yıl öylesine girip kendi puanımla geçiş yapacaktım ama son 2 ay bari girmişken çalışayım belki alternatif çıkar dedim. Zaten çoğu şeyi hatırlıyordum öyle bir serüven oldu. Hukuk hakkında dediğim gibi zaten önyargılıydım pek düzgün örnek olmam kimseyi etkilemek de istemem.
aynen hocam kamudayım 2ye geçtik sayılır finallerle uğraşıyorum sınav sonrası da uğrayayım dedim görünce sevindim seni umarım tyt beklediğinden de yüksek gelir işletme daha rahat olur hukuk serüveninden sonra
-
90 civari tyt 75 ayt
100+ tyt 74 ayt
-
rahat gelir hocam tebrikler
hayirli olsun hocam
tyt 90-100 ayt 50-60(ayt mat 36-38)
moralim bozuldu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
99.75 70
-
emeklerinizin karşılığı olmasa da güzel yerler gelir yine hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X