Şimdi Ara

1GB HD4650 GDDR3 -- 15.6' HD LED Ekran- Samsung Notebook MM:1249 TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
26.607
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi de ben yine açıcaktım bu üründen nerdeyse işi bitirdim bir 20 adet daha ayarladım.birde en azından kullanıcılar birbirleri ile konuşuyorlardı sorun falan sıkıntıları hallediyoduk konunun kitlenmesi hiç iyi olmadı.
  • Hocam ne zaman eklenir stoğa? kardeşime alacaktık ama stok bitmişti yeni partiden alalım o zaman.

quote:

Orjinalden alıntı: memphis1tr

iyi de ben yine açıcaktım bu üründen nerdeyse işi bitirdim bir 20 adet daha ayarladım.birde en azından kullanıcılar birbirleri ile konuşuyorlardı sorun falan sıkıntıları hallediyoduk konunun kitlenmesi hiç iyi olmadı.
  • belki bugün en geç pazrtesi diyorum.
  • quote:

iyi de ben yine açıcaktım bu üründen nerdeyse işi bitirdim bir 20 adet daha ayarladım.birde en azından kullanıcılar birbirleri ile konuşuyorlardı sorun falan sıkıntıları hallediyoduk konunun kitlenmesi hiç iyi olmadı.

konunun kilitlenemesine bende bir anlam veremedim.tekrar gelir mi diye soracaktım baktım konu kilitlenmiş.güzel haberi verdiniz neyse.geldiği zaman t6600 işlemcinin fiyatının ne olacağı konusunda bir öngörünüz var mı acaba?
  • memphis1tr hocam, alan arkadaslar notebbok bölümünde Samsung r520 dernegi diye bir sayfa açtılar, aralarında sıkıntılarını orada dile getiriyorlar.
    Eski sayfada stok bittigi için kapamış, yeni stok gelince yeni sayfa açarsın artık. Herşey gene güzel olur.
  • O sayfa sıcak fırsatlardan çok r520 kullananlar derneğine dönmüştü ondan dolayı kilitlemişlerdir takma kafana yeni geldi mi yine açarsın olur biter.
    quote:

BENİM AÇTIĞIM KONUYU KİTLEDİLER HERHALDE İLGİDEN RAHATSIZ OLDU ADMİNLER 15-20 ADET DAHA AYARLAMAYA ÇALIŞIYORDUM Kİ OLDU BİTTİ GİBİYDİ SÜPRİZ YAPICAKTIM SAYFADA NEDEN DURUP DURURKEN KONUM KİTLENDİ HALEN DAHA ÇÖZMÜŞ DEĞİLİM DONANIM HABER YÖNETİMİNE YAKIŞTIRAMADIM.
  • memphis1tr usta bugün yetişecek gibi mi 520 ler? Ayrıca bizlerede bardak ve mause hediyen olacakmı? İlgin için çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chees007 -- 13 Haziran 2009; 11:21:31 >
  • 12 adet ürünüm var alan alsın arkadaşlar biter birazdan
  • Memphis hocam sipariş numaramız WEB2968031 mouse'umuzu isteriz :) Bir de ne zaman gönderilir acaba ?

quote:

12 adet ürünüm var alan alsın arkadaşlar biter birazdan
  • Kardeş boşver artık şu 6400 'ü 6600 ne zaman gelecek ondan haber ver.
  • quote:

Orjinalden alıntı: balkan82

Kardeş boşver artık şu 6400 'ü 6600 ne zaman gelecek ondan haber ver.

• quote:

wait beyler 20 sinden sonra
  • Arkadaslar bu hizlial üyeliği için referans maili verebilirmisiniz.
  • Gerek yok ki direk üye olabilirsin.
    quote:

Orjinalden alıntı: muratozek

Arkadaslar bu hizlial üyeliği için referans maili verebilirmisiniz.

• quote:

quote:

wait beyler 20 sinden sonra

Hocam ayın 20'sinden snra t6600lü modell gelecekse bekleyelim. Yalnız şu ötv indirimi ne zaman bitiyor bir kısım 15 bir kısım 30 haziran diyor?
    Ama kesin gelecekmi 6600 ve fiyat aralığı tahminen ne olur acaba?
  • 30 haziran kdv indirimi 15 haziran ötv indirimi dolayısıyla. 30 hazirana kadar devam indirim

• quote:

Orjinalden alıntı: wadet

30 haziran kdv indirimi 15 haziran ötv indirimi dolayısıyla. 30 hazirana kadar devam indirim

Yani hocam ötv indirimi bitse bile kdv indirimi devam edecek ama ötv indirimi bittiği için fiyatlarda küçük bir oynama yaparmı ?
  • bilgisayarlarda olan kdv indirimi ötv indirimi değil dolayısıyla herhangi birşey farketmicek 30 una kadar.

• quote:

Orjinalden alıntı: wadet

bilgisayarlarda olan kdv indirimi ötv indirimi değil dolayısıyla herhangi birşey farketmicek 30 una kadar.

Teşekkür ederim.
  • önemli değil. ben de şu ses olayının ve dvd problemının çözümünü merak ediyorum. ona göre t6600 liyi alacam ama beklemedeyim :s
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.