Şimdi Ara

1GB 512 Bit Winfast 7950GX2 Satışta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ve sonunda satışa girdi.az önce gigatek in sitesini gezerken gözüme çarptı.fiyat 779$+kdv

hayaller gerçek oluyor desenize...

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1679

1GB 512 Bit Winfast 7950GX2 Satışta

• yanında verecekleri araba kaç model o da yazıyomu

fiyata bak
  • 512bit ve 48 iş hatlı olarak belirtmeleri matematiksel olarak doğru olsa da pratikte mantıklı mı acaba?
  • TuGy18'e katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hp-bg -- 18 Haziran 2006; 5:06:18 >
  • Tuğer sana çok teşekkür ederim bana bu siteye ulaşa imkanı verdiğin için.onca kitabını(Hedef Türkiye,Bye Bye Türkçe,Ne Yapmalı)okumdum ama siteden haberim yoktu.
  • piyasayı kızıştırıyorlar. şimdi atiden bi cevap gelir.piyasaya bir sürü ekran kartı çıkar.fiyatlar havalarda gezer olan bize olur.öyle seyrederiz.......
  • valla yanlış duymadıysam atidende x1950xt yada xtx gelebilir ama ne kadar doğru bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 18 Haziran 2006; 6:05:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sapphire HD 4850 1gb 256 bit
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeni nesil kartlarda sıcaklık problemleri başladı, baksanıza bu daha çalışmadan el yakıyor....
  • ben bu ekran kartını 750+kdv satıyorum toplu alımlarda daha da indirim yapabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: tiger cage

performans testleri buradahttp://www.tomshardware.com.tr/graphic/20060617/index.html

Valla açıkçası hiç hoşuma gitmedi test sonuçları..
    3dmark 05'te "gerçekten" üstün gözükse de oyun testlerinde fazla bir ilerleme göremedim ben, birkaç oyunda aa ve af açıldığında üstün performans vermiş diğerlerine oranla onların harici vasat göründü bana ?

Herşey bi kenara sanki "ATI gel beni hakla" dercesine bir kart olmuş, eğer ATI buna bir cevap verirse, bence fena ezer..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cause_of_death -- 18 Haziran 2006; 10:45:10 >

• ATİ BU DURUMDA X1900 İLE KALMAZ BİR EKRAN KARTI ÇIKARIR

HER YERDE BBBBBBBBJJJJJJJJJKKKKKKKKK
  • şu anki testlerde iyi olmayabilir ama ilerde sürücüleri tam olarak oturduğu zaman farkı ortaya çıkacağını düşünüyorum ama gel gelelim gereksiz hemde çok para tuzağı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

512bit ve 48 iş hatlı olarak belirtmeleri matematiksel olarak doğru olsa da pratikte mantıklı mı acaba?

Hayır değil,çünkü 2 birbirine perçinlenmiş kart içinden sli ile bağlı birbirine...Yani bazı yerlerde 256 bit 24 işhatlı oluyor kart...Ancak 3dmark'ta veyahut Sli destekleyen oyunlarda,512 bit 48 işhatlı ile aynı verimi veriyor...
  • Zaten bunlar anlaşmalı ya.Önce biri vuruyo sonra diğeri.millet afallıyo
  • ya bu koskoca ekran kartındarmuyormu üzerindeki fan biraz komik du arkadaki kart nasıl soğutuluyor peki
  • anladım arkadaki kartın soğutucusu x1800xt gibi içerideki havatı çekip dışarıya atıyo zaten nvidialar atilar gibi fazla ısınmıyo yeter heralde o karta
  • çooooooooook gereksizzzzz??
  • her zaman söylediğimi yineliyorum
    directx10'un çıkmasına sayılı günler kala ne diye alayım ben bu kartı
  • dx10 için o kadar heves etmeyin arkadaşlar daha vistanın duyurulmasına 6-7 ay var (tabi microsoft caymazsa ki bence gene cayacak çünkü applelardan farkı kalmadıydı ve gelişmiş felan da değil o yüzden biraz değiştirmeleri lazım) Ayrıca yeni anakartlar bu da yeni işlemci demek daha hızlı yani muhtemelen yni ramler demek sata kullanmayanlar için yeni harddisk eyni powersupply vs vs vs
    Ve bunları eğer altı ay sonra alacaksanız ohoooooo en az ama en az 2000 ytl demek ekran kartınıda iyi bişey alırım diyosanız ölme eşşeğim ölme
    zaten öle olsa başta ati nvidia ve bir sürü laptop boşuna piyasaya yeni sürülmezdi. Çift çekirdekli işlemcilerin biraz havası sönsün ondan sonra.
    conreo makul hale geldiğinde dx10 da yaygınlaşır
    zaten o zaman da yeni bir bilgisayar kavramı yeni testler gelecek şu an için 10000 alan sistemler 4000 fealn alacak o kadar ne işimiz olacaksa bilgisayarla anlayamıyorum kazıklayıp duruyolar bizi
    engelleyemiyozda kendimizi ne yaspalım insan evladı canı çekiyor işte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardicli2000 -- 18 Haziran 2006; 13:10:20 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.