Şimdi Ara

1e1: AeroCool Xpredator video inceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
31.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel bir inceleme olmuş teşekkürler.. Bu arada Video'da hep kasanın bulunduğu fiyat segmentinde alınabilecek en iyi kasalardan olduğunu söylediniz ama hiç fiyatından söz etmediniz. Arada bir kısımda fiyatınıda belirtseydiniz iyi olurdu bence..
  • Tanarri ürünü herhangi bir yerden değil ithalatcısından alırsanız fiyatının gayet uygun olduğunu görürsünüz, zaten videoda bir çok artısının olduğu gibi 2 fan kontrolcü ile 6 fanı kontrol etme gibi bir özelliğin verildiğinide görmüşsünüzdür, piyasadaki fan kontrolcü fiyatlarından haberiniz var mı?

http://www.teknobiyotik.com/aerocool-xpredator-cift-23cm-fanli-pencereli-kasa.html

• Güzel bir inceleme olmuş teşekkürler normalde kasalarla pek ilgilenmem ama bu videoyu görünce heveslendim :)
  • bence xigmatek utgard daki eksiklikleri giderip yeni bir kasa yapmışlar
  • işte gerçek bir f/p kasası :D
  • Güzel bir inceleme. HAF-X ile Xpredator arasında kalanlar fiyat kriterinden ötürü bu kasayı tercih edebilirler.

HAF-X konusunu da yazmıştım. İki kasanın ortak özellikleri, artı ve eksi yönleri:

Ortak Özellikler:

+ Kablo gizleme
    + USB 3.0
    + Yandan takılan harddisk bölmeleri
    + SSD ve 2,5" harddisk takabilme
    + Full Tower yapı
    + 20cm ve üzeri fanlar
    + Mesh yapı
    + Toz filitresi

X Predator'un Artı ve Eksileri:

+ Fan kontrolü
    + Daha çok kablo gizleme yuvası
    + 6 adet harddisk bölmesi
    + Dahili kart okuyucu takma aparatı
    + 4 fanlı yan kapak

- Reset butonu
    - FireWire

HAF-X'in Artı ve Eksileri:

+ 2xUSB 3.0 + FireWire
    + 5 adet dahili + (2 adet gizli) toplam 7 harddisk yuvası
    + AirDuck Fan ünitesi
    + PSU kablo saklama kapağı
    + Ekran kartı sabitleme sistemi
    + Tavana 2 adet 20mm fan takabilme
    + 20mm fanlı ve şeffaf yan kapak
    + Tekerlek

- Kart okuyucu takma adaptörü

Kararsız kalan arkadaşlara bu bilgilere göre net bir sonuca varabilir.

• ya erdinç ve mesut abilerim bu kasaları gördükçe masaüstü pc alasım geliyor ama malesef daha yeni bi laptop aldım (1 yıl yeni sayılır) ve şu an çok pişmanım masaüstü almadığıma off off
  • aarkadaşlar benim boş kasa thermaltake matrix oyuncu kasası soğutma ve seessiz performans belgeside var
  • Şu an için alınası yegane kasa olarak görüyorum, artıları haf x'den daha fazla, 4 ay sonra kuracağım sisteme tam uygun bir kasa.
  • Aylarca kasa araştırması yaptıktan sonra f/p ürünü olması sebebiyle Akasa Infiniti (Big Tower) kasa aldım. HB'da indirimden 200 tl'ye aldım. O an için en iyi f/p ürünüy bu kasaydı. O zamanlar olsaydı 100 tl fazla verir bunu alırdım. Şu ana kadar gördüğüm en iyi f/p kasası bu. İçine Gigabyte UD-9 anakart, intel I7 980x işlemci 2 adet ocz 2000 mhz 6 gb set (12 gb) ram, 2*gtx 580 ekran kartı ve thermaltake 1500 watt PSU. Biraz uçtum galiba. ne süper olurdu yaa.
  • daha fan yokmu acaba biraz daha koysalarmış 2 fan neyine yetmiyor 4 fan yan kapakta fan manyağı olmuş kasa onu yapana kadar sıvı yada su soğutm ayapmak daha mantıklı
  • inceleme güzel olmuş teşkkürler.
  • ben ps3 kullaniyorum fakat bu kasa harika bnm bilgisayara alabilirim bu arada sitenin yeni hali müthiş
  • Kasa çok hoşuma gitti.. Tercih edilebilir bi kasa olmuş..
  • Kasayı beğendim , inceleme için teşekkürler
  • inşallah bende yılbaşında pc tpoladığımda bu kasayı alıcam manyak birşey bayıldımm Q!!!
  • Hepsi hikaye. Zalman GS100T gelse de alsak. Hepsine beş çeker.
  • 500 tl etmeyecek bir kasa..kasayı beğenenlerın nasıl beğendiklerine şaşıyorum..bu kasanın neresi güzel allah aşkına..?incelemede de bazı cümleler dikkatimi çekti..istediğiniz ekran kartını takabılırsınız ne demek?yahu kartı takamayacagım kasa mı var?eski atx leri baz alırsak evet bu kasa ıyı.fakat günümüzde bu kasa bir işe yaramaz..yan tarafa 4 fan takmıs görsellik dibe vurmus resmen..öyle mi takılır fanlar?o fanlar güzel bir bölme vs yapılsa o şekilde monte edilse daha ıyı olmaz mı?her bir cm ine kusur buldugum bir kasa..standartlarınızı yükseltın beyler..usb girişi olması,4 fan takılabilmesi ve 6 hdd slotu olması kasayı süper yapmaz..bunlar zaten olması gerek..aynı şeye dönmüş olay..süper güçlü müzik seti (FM-AM radyolu!!!!!)arkadas radyosu olmayan seti ne yapayım..

ayrıca sıvı sogutma kullanıcaklar bu kasaya sistemi nasıl sıgdırıcak düşünemiyorum bile...

kısaca zevk renk meselesıdır fakat ne estetık var ne extra bir özellik ne de fiayatı uygun..tamamıyla fiyasko diyebileceğim bir kasa kimse kusura bakmasın..

buna 500tl vereceğime 200tl daha koyarım gider corsair 800d alırım...en azından daha kalite,daha estetik daha sade ve abuk yerlerde de fanı yok..

4 fanı yana koymus bir fan önden iceri alıyor nerden cıkacak bu kadar hava?5 fanın içeri soktugu havayı 2 fanla dısarı mı atıyor acaba?enteresan bir dizayn..bu kasa da hava sirkülasyonu nasıl olur düşünmek lazım..

(bir ton arkadas da ürüne yorum yapmak yerine incelemeye yorum yapmış bu da enteresan)

• 500 tl etmeyecek bir kasa..kasayı beğenenlerın nasıl beğendiklerine şaşıyorum..bu kasanın neresi güzel allah aşkına..?incelemede de bazı cümleler dikkatimi çekti..istediğiniz ekran kartını takabılırsınız ne demek?yahu kartı takamayacagım kasa mı var?eski atx leri baz alırsak evet bu kasa ıyı.fakat günümüzde bu kasa bir işe yaramaz..yan tarafa 4 fan takmıs görsellik dibe vurmus resmen..öyle mi takılır fanlar?o fanlar güzel bir bölme vs yapılsa o şekilde monte edilse daha ıyı olmaz mı?her bir cm ine kusur buldugum bir kasa..standartlarınızı yükseltın beyler..usb girişi olması,4 fan takılabilmesi ve 6 hdd slotu olması kasayı süper yapmaz..bunlar zaten olması gerek..aynı şeye dönmüş olay..süper güçlü müzik seti (FM-AM radyolu!!!!!)arkadas radyosu olmayan seti ne yapayım..

ayrıca sıvı sogutma kullanıcaklar bu kasaya sistemi nasıl sıgdırıcak düşünemiyorum bile...

kısaca zevk renk meselesıdır fakat ne estetık var ne extra bir özellik ne de fiayatı uygun..tamamıyla fiyasko diyebileceğim bir kasa kimse kusura bakmasın..

buna 500tl vereceğime 200tl daha koyarım gider corsair 800d alırım...en azından daha kalite,daha estetik daha sade ve abuk yerlerde de fanı yok..

4 fanı yana koymus bir fan önden iceri alıyor nerden cıkacak bu kadar hava?5 fanın içeri soktugu havayı 2 fanla dısarı mı atıyor acaba?enteresan bir dizayn..bu kasa da hava sirkülasyonu nasıl olur düşünmek lazım..

(bir ton arkadas da ürüne yorum yapmak yerine incelemeye yorum yapmış bu da enteresan)

• 500 nereden çıktı !

Teknobiyotik' de 287 Lira.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.